Imam veliki problem,a mozda i nije,ali sam jako uplasena.
Cetiri godine imam jednog partnera,kod ginekologa nisam isla 2 godine,ali i nisam imala nikakve probleme.Nemam redovnu menstruaciju,nikad je nisam imala.Brinu me sad vise stvari,prvo je to sto imam braonkasto krvarenje posle ili pre menstrualnog ciklusa.Pms mi traje i dve nedelje sa jakim bolovima u grudima,ledjima,i neraspolozenjem.Drugo je to sto mi se prvi put desilo pre mesec dana, svrab i nadrazenost(ne znam kako da se izrazim) unutar vagine,osecaj kao da imam potrebu za sexom,a pri odnosu me je bolelo.To je trajalo oko 5 dana,i sad posle mesec dana,imam spoljni svrab,takodje primecujem belu tecnost sa cudnim mirisom,i to traje vec 5 dana.Jako mi smeta,a ocekujem da dobijem,pms mi ovog puta traje 10 dana.A na penisu mog decka pri vrhu se peruta i bas je suvo,i boli ga kad povlaci kozicu.
Trece je to sto pokusavamo da napravimo bebicu u zadnjih dva meseca,a jos nista ne desava, i pocinjem da sumnjam da je neko od nas dvoje sterilno...Znam ,trebam otici na pregled i hocu,ali sam velika,velika kukavica i hipohondar,nemate pojma koliki,pa sam htela cuti prvo nesto od vas,ako mi mozete pomoci,i pripremiti me.Bas kad smo krenuli da pravimo bebicu,krenuli su problemi,molim vas da mi date neki odgovor
uplasena
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E svašta...pa prošlo je 15 minuta, niko ovde nije online non-stop.
Prvo, idi na pregled, verovatno nije ništa strašno u pitanju. Možda gljivice, neka upala...ali prvo pregled/lečenje pa onda trudnoća, zašto da komplikuješ situaciju.
Dva meseca 'pravljenja bebe' nije ništa, mene su moji 'pravili' godinu dana, otprilike toliko najmanje i treba da prođe da bi se uopšte posumnjalo da nešto nije u redu. Kažu da je ključ u opuštanju, do trudnoće obično dođe kad ljudi prestanu da se grčevito trude da do nje dođe i nerviraju jer do nje ne dolazi.
Doduše, ako imaš neredovnu menstruaciju verovatno ne znaš tačno kad su ti plodni dani i treba isključiti mogućnost nekog disbalansa hormona tako da svakako treba da se konsultuješ sa ginekologom.
Prvo, idi na pregled, verovatno nije ništa strašno u pitanju. Možda gljivice, neka upala...ali prvo pregled/lečenje pa onda trudnoća, zašto da komplikuješ situaciju.
Dva meseca 'pravljenja bebe' nije ništa, mene su moji 'pravili' godinu dana, otprilike toliko najmanje i treba da prođe da bi se uopšte posumnjalo da nešto nije u redu. Kažu da je ključ u opuštanju, do trudnoće obično dođe kad ljudi prestanu da se grčevito trude da do nje dođe i nerviraju jer do nje ne dolazi.