Pitanje???

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Pitanje???

Post od dusan88 »

Kako ishranom usporiti metabolizam???Imam 18 god.visok sam 195 cm a imam samo 70 kg!! :-? Jedem kao lud,ali nista :cry: ???Ovo nije dusan88 vec njego drug koji koristi njegov laptop! :) Ovo mi je rekao da obavezno napisem jer nece da mislite da je on toliko mrsav,jer je ovde "aktivan clan"! :) Pozdrav svima i unapred hvala.
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Re: Pitanje???

Post od etro »

dusan88 napisao:Ovo nije dusan88 vec njego drug koji koristi njegov laptop! :) Ovo mi je rekao da obavezno napisem jer nece da mislite da je on toliko mrsav,jer je ovde "aktivan clan"!
:lol: :lol: :lol:
A sto se ne registrujes pod svojim imenom?
Stvarno nema smisla da nas sve koji danonocno razmisljamo o Dusanovoj kilazi zbunjujete ovakvim postom. :lol: :lol: :lol:
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Scordisc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 23, 2007 1:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Scordisc »

Ja imam slican problem. Od detinjsva.
Mrsav sam, visok sam 184 cm a tezina 65kg konstantno. Jedem kao ala tri puta dnevno.
Poceo sam ujutru da jedem kasicicu meda i casu vode.
Jednu jabuku ili bilo koje voce pre dorucka pola sata.
Vecera kasno uvece
od pre par dana poceo sam sa umerenim vezbama kod kuce jer imam i kifo skoliozu jer nemam misicnu masu da drzi kicmu...sve je povezano cudo jedno...
Jeo sam i Biomed ranije ali nista ne pomaze.

Napominjem da imam veeeeeliki apetit.

Nemam parazite skoro sigurno jer idem svakih 6 meseci na sanitarnu kontrolu (zbog posla u prehr. industiji)

Pomagajte!!!
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Moj brat ima isti problem, i samo kombinacija dve stvari mu pomaze: teretana+hemija :oops: Nekad uzima kreatin a nekad proteine u prahu, ali i jedno i drugo pomazu povecanju misicne mase samo uz redovno vezbanje.

Znam da je ovo los odgovor, valjda ce javiti neko ko zna nesto i o prirodnijim metodama, ali u principu vas problem je hormonske prirode. Ako je za utehu, hormonska ravnoteza se najcesce promeni sama od sebe u kasnim dvadesetim (bar po iskustvu ljudi koje ja znam) i muskarci dobiju na misicnoj masi i fino se popune i ako ne trude posebno oko toga.
Odgovori