Kako ishranom usporiti metabolizam???Imam 18 god.visok sam 195 cm a imam samo 70 kg!! Jedem kao lud,ali nista ???Ovo nije dusan88 vec njego drug koji koristi njegov laptop! Ovo mi je rekao da obavezno napisem jer nece da mislite da je on toliko mrsav,jer je ovde "aktivan clan"! Pozdrav svima i unapred hvala.
dusan88 napisao:Ovo nije dusan88 vec njego drug koji koristi njegov laptop! Ovo mi je rekao da obavezno napisem jer nece da mislite da je on toliko mrsav,jer je ovde "aktivan clan"!
A sto se ne registrujes pod svojim imenom?
Stvarno nema smisla da nas sve koji danonocno razmisljamo o Dusanovoj kilazi zbunjujete ovakvim postom.
Ja imam slican problem. Od detinjsva.
Mrsav sam, visok sam 184 cm a tezina 65kg konstantno. Jedem kao ala tri puta dnevno.
Poceo sam ujutru da jedem kasicicu meda i casu vode.
Jednu jabuku ili bilo koje voce pre dorucka pola sata.
Vecera kasno uvece
od pre par dana poceo sam sa umerenim vezbama kod kuce jer imam i kifo skoliozu jer nemam misicnu masu da drzi kicmu...sve je povezano cudo jedno...
Jeo sam i Biomed ranije ali nista ne pomaze.
Napominjem da imam veeeeeliki apetit.
Nemam parazite skoro sigurno jer idem svakih 6 meseci na sanitarnu kontrolu (zbog posla u prehr. industiji)
Moj brat ima isti problem, i samo kombinacija dve stvari mu pomaze: teretana+hemija Nekad uzima kreatin a nekad proteine u prahu, ali i jedno i drugo pomazu povecanju misicne mase samo uz redovno vezbanje.
Znam da je ovo los odgovor, valjda ce javiti neko ko zna nesto i o prirodnijim metodama, ali u principu vas problem je hormonske prirode. Ako je za utehu, hormonska ravnoteza se najcesce promeni sama od sebe u kasnim dvadesetim (bar po iskustvu ljudi koje ja znam) i muskarci dobiju na misicnoj masi i fino se popune i ako ne trude posebno oko toga.