Acne Intesive Formula

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
rokibalboa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 4:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Acne Intesive Formula

Post od rokibalboa »

Ljudi do pre 6 meseci sam koristio Acne Intesive Formulu (mislim da je preparat napravio dermatolog dr.Milojevic), i stanje na licu je krenulo da se poboljsava. Medjutim radnja u kojoj sam kupio preparat je negde preseljena (nalazila se prekoputa beogradskog sajma u Bulevaru Vojvode Misica), tako da vec mesecima ne mogu da ih pronadjem jer nisu ostavili nikakav telefon, a i na internetu se ne reklamiraju. Interesuju me Vasa iskustva sa ovim proizvodom i eventualno ako neko zna gde se sada nalazi radnja neka pise.
Hvala unapred!!
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Misliš da je preparat napravio dermatolog dr. Milojevic? :-?
Hm...
rokibalboa
Novi član
Novi član

Post od rokibalboa »

Mislim... Posto je, kako rekoh, vec proslo 6 meseci ne secam se bas najbolje, ali mislim da jeste...
Da li ti imas neka iskustva sa ovim proizvodom?
delirium
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 12:09 am

Post od delirium »

Danas su mi rekli kad sam pozvao telefon preko koga sam inace narucivao kremu i losion( 011/2065555 ) dr Milojevica da se izgleda taj preparat vise ne proizvodi???
rokibalboa
Novi član
Novi član

Post od rokibalboa »

Hvala na informaciji u svakom slucaju! Ja sam cak isao u zgradu u kojoj im se ranije nalazila radnja i tamo sam smarao nekog portira na ulazu koji mi je rekao da su se preselili u ul. Vojvode Stepe (negde kod crkve). Onda sam od nekih ljudi saznao da u toj ulici nepostoji njihova prodavnica... Ljudi kao da su u zemlju propali! :evil:
Odgovori