Odstranjivanje mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
master
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 8:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Odstranjivanje mladeza

Post od master »

Imam mladez iza uva, u kosi, velicine oko 1 cm. Porastao je do ove velicine za neke 2 god. i dermatolog mi je rekao da ga moram odstraniti. Verovatno se pitate zasto nisam otisao ranije? Jednostavno nije mi smetao, nisam znao da moze prouzrokaovati takve probleme i sad me nekad malo boli. Sumljuvo mi je izgledao kad je rekao da se mora slati na analizu. Ako mi neko moze reci koje su najgore posledice i kako se lece? Ne bi bilo lose i ako znate nekog specijalistu koji se bavi ovim pitanjima da mu se obratim jer hirurg kod kojeg sam bio lici na pravog mesara i nije na glasu kao dobar doktor. Unapred hvala
aaaaaaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2007 11:25 am

Post od aaaaaaaaaa »

Ukoliko se mladež menja treba potražiti savet lekara.
Posavetuj se sa jos nekim hirurgom ili možda pre dermatologom ali nemoj čekati. Što pre rešiš taj problem to je bolje.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Postoji jedno pravilo: Nikad ne pitaj hirurga da li je potrebna operacija. Oni su uvek za intervenciju :wink: Konsultuj nekog dobrog dermatologa i onda po potrebi idi kod hirurga.
master
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 8:58 am

Post od master »

Narode,sta da vam kazem nego hvala na odgovorima!!!! Pokusacu kod specijaliste, u medjuvremenu sam se raspitao koji je dobar.... Pozdrav i jos jednom hvala!!
Odgovori