Molim Vas da mi odgovorite na pitanje, posto su mi svi rezultati u redu, a ja i dalje imam bolove. Krvna slika, u redu, ginekoloski nalaz uredan, gastro, ultrazvuk i rendgen abdomena u redu, nema peska, kamenja i sl... Nalaz urinokulture streptococcus agalactiae vise od 100 000cfu. to je jedino sto nije u redu. Vise od mesec dana imam bol koji pocinje u predelu desnog bubrega, proteze se preko struka i ide do jajnika. Bol je konstantan, samo menja intenzitet, nema veze sa promenom polozaja, unosenja tecnosti... Povremeno me jace zaboli u predelu slepog creva. gastrolog mi je prepisao panklav, pankreatin i bio carbone+. Pri tom, imam nadimanje i ponekad izgledam kao da sam u 5.mesecu trudnoce.
Postoji li mogucnost pregleda creva, a da nije rektalno? Skener ili nesto tako? Ili, kom bih jos lekaru mogla da se obratim?
unapred hvala
andrijana
streptococcus agalactiae?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 17, 2007 7:49 pm
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postoje 2 nacina pregleda creva : irigografija i kolonoskopija.
Ali u oba slucaja se manipulise kroz analni otvor.
Ako vec tako dugo imate bolove a svi nalazi su uredni zar nije logicno da bez razmisljanja uradite jos taj jedan preostali nalaz pa ma kako neprijatan bio?
Uzgred,kakva vam je telesna konstitucija,da li ste mrsava osoba?
Ali u oba slucaja se manipulise kroz analni otvor.
Ako vec tako dugo imate bolove a svi nalazi su uredni zar nije logicno da bez razmisljanja uradite jos taj jedan preostali nalaz pa ma kako neprijatan bio?
Uzgred,kakva vam je telesna konstitucija,da li ste mrsava osoba?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 17, 2007 7:49 pm