bezbojna,lepljiva sluz pri erekciji i vodenasta sperma.POMOC
bezbojna,lepljiva sluz pri erekciji i vodenasta sperma.POMOC
Pre nesto viso od dve godine imao sam nezasticen seksualni odnos. Mesec dana nakon toga osetio sam peckanje pri mokrenju i belicast sekret(iscedak.Otisao sam kod dermatologa i On je posumnjao na hlamidiju trapmatisi poslao me je na test. Uradio sam test na hlamidiju i nalazi su bili negativni kao i ceo bakterioloski nalaz.To je radjeno 12.09.2005...Zatim mi je doktorica prepisala hemovicin .Od toga mi se stanje smirilo.Medjutim sledece god mi se ponopvo pojavilo isto stanje iako nisam spavao nisakim.poslat sam ponovo na test hlamidije 16.06.2006 i nalaz je ponovo bio negativam.Uradio sami tes na mikoplazmu i opet nista...Dobijo sam hemovicin i ponovo je peckanje proslo.Par meseci kasnije tj. u januaru sledece god dobijo sam blagu upalu prostate i pijo sam Viserijen.Sada me je sve to proslo ali i peckanja nemam ali pri erekciji pojavljuje mi se bezbojni,lepljivi iscedak.U urinu mi je pronadjena eserihija coli i prepisan mi je ciprocinal 500mg.Nakon toga mi se samo pojavljuje taj iscedak pri erekciji i sperma vise nije cisto bele boje vec je malo i vodenasta.Ne znam sta da radim...Sta bi to moglo da bude?da li je moguce da e coli nije skroz prosla i da ona to uzrokuje?