Ja nosim svoju sliku oko vrata 1m širine i 1.86 metra visine,naravno ulicom.Misle neka budala nosi dedinu sliku.
Mislim nosač slike i onaj na njoj nisu isti likovi(ustvari jesu).
AAAAAAAAAAodakle ti znaš da sam se ja slikao 06.03.07 u 10 i 30h.
Koja ptičica ti je šapnula,izletelo ti AAA!
Ne znam kako da uklopim ovaj format 1x1.86m u ovako male monitore.
Ta slika je bre istoriski događaj porodični unikat iznad kamina(kada je ne nosim oko vrata).Izvinjavam se ponele me emocije.
Sliku ti sliku ja kada smo bili buci buc,dogovoreno.
USPEH
Okaci ako hoces bas da vidimo te odleprsale kg-e. Mada potpisujem da to neces da uradis, sto znaci, ipak si se (blago receno) salio, sto smo i znale...
Evo kompromisa.
Ti izabereš dan od nedelje, od 10 do 12 h i bus stanicu ili bilo koju drugu.
Ja otstojim tamo tih dva sata sa slikom oko vrata ti prođeš vidiš mene sliku koja visi, ja te ne poznajem jer i onako me gleda milon ljudi a dajem i autograme i biću jedinu ludak sa slikom oko vrata. Snimiš verodostojnost dokumenta i gotovo.
Posle na forum, napišeš da li lažem i još sačuvaš glavu koju si nudila.
Napisala si:Sto smo znale.Znači Vas ima više.
OK.Spreman sam i na turističko razgledanje moje ličnosti.
Ovo je minimum kompromisa sve je na tvojoj strani.Pokaži malo diplomatske mudrosti. USPEH
Diplomatija mi je uvek bila jaca strana.
Nego, 'ces u Nis? Ali nije ti to dobra ideja. Gde ces bolje nego da okacis sliku pre i posle? Pa lepo savet i dijetu unovcis. Ako devojke vide da deluje (ti si sam sebi promoter), nece da zale da plate. Pa ti vidi...
Nego, sve mi ovde mirise na prvaru, ups, politiku. Obecanja svuda, al nikakva vajda od toga.