Ne znam da li sam na pravom djelu foruma. Potreban mi je neki iskusni seksolog, ako možete nekog da mi preporučite u BG, nekog ko nije mnogo skup. Šta možete da mi kažete za moj problem.
- Odsustvo seksualnog užitka tokom odnosa. Mislim da nije u pitanju prevelika uzbuđenost a i urolozi su se složli da je sve OK. Jednostavno ne osjećam ništa dok "ulazim". "Kao da ulazim nogom u patiku":)), ne baš da je tako (ipak imam taj nivo užitka od samog tog čina, blizine nage ženske osobe, vidim da ona uživa itd) ali skoro da jeste. ništa od onog "Garden of eden"
Mogu da vam kažem sledeće
- "prvi seks" sam imao jako kasno (konzervativna sredina u kojoj sam bio do skoro), i imao sam ga samo sa djevojkama koje su mi se sviđale na neki drugi način, ne fizički
- Mnogo sam onanisao pre (i sad). Djevojke koje imaju seks sa mnom kažu da je za njih sve OK, one uživaju, imaju orgazam kao sa svima. Ja međutim ne.
- Nemam nikakave probleme sa potenciom ni erakcijom, nisam homoseksualac, sve je potpuno OK kad sam onanišem
Potreban mi je neki iskusni seksolog...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 9:51 am
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Potreban mi je neki iskusni seksolog...
Ovo nedvosmisleno govori da ti je potreban psiholog! Ozbiljno, tvoj problem leži u tvojoj podsvesti... i još nešto - ne stiskaj i ne maltretiraj 'prijatelja' previše jer kad dođe u nežniju sredinu (kao što je prijateljicamastermind napisao: sve je potpuno OK kad sam onanišem

Sa srećom

-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Ako imaš do 26 godina i overenu knjižicu sigurno možeš da ideš u neku državnu ustanovu ali ne znam gde. Ako ništa drugo u studentskoj poliklinici sigurno postoji psiholog pa možeš da se tamo raspitaš. Postoji i privatna praksa ali koliko znam jedna psihoterapeutska seansa od 45-50 minuta je 20 evra a ide se barem jednom u dve nedelje...
P.S. Možda je u stvari jedini problem što nisi spavao sa nekom koja te privlači...
P.S. Možda je u stvari jedini problem što nisi spavao sa nekom koja te privlači...
-
- Novi član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
Tačno!Cat napisao: P.S. Možda je u stvari jedini problem što nisi spavao sa nekom koja te privlači...
Brate, što si po svaku cenu zapeo kod lekara??? Bolje energiju i novac utroši na traženje osobe koja te privlači i to ne samo fizički već i emotivno. U toku odnosa ne razmišljaj o glupostima koje se direktno ne odnose na sex. Pokušaj da razgovaraš sa devojkom o svom problemu. Da, dobro si me čuo, to je odlična terapija! Naravno, ako nađeš osobu koja je razumna, emotivna i koja te voli!!! Ako te voli, razumeće te i daće sve od sebe da zajednički pronađete način da osetiš to što izostaje u tvojim seksualnim odnosima.
Srećno!