Pristic na genitalijama- za dermatologa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Milka Cokolada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 11, 2007 2:07 pm

Pristic na genitalijama- za dermatologa

Post od Milka Cokolada »

Zanima me da li se može pojaviti pristic na unutrasnjosti velikih usana zbog depilacije voskom kao reakcija na vosak. Depilirala sam se voskom/trakama sama pre mesec dana bikini zoni vrlo blizu tog dela. Posle sam ponovila istu depilaciju sa epilatorom. Juče pri tusiranju napipala sam neki pristic i pogledala na ogledalo, velicine 3 mm, kad sam ga stisla lagano poceo je curiti gnoj, vrlo malo belicasto. Sad se smanjio malo, ali i dalje izgleda kao potkozna bubuljica ne može se vise istisnuti ništa i bezbolno je, normalnih ivica, nisu razorene i boje je sluznice. Nisam imala seksualne odnose, samozadovoljavam se uglavnom preko vesa.
Zadnjih 3-4 dana se tusiram dvaput dnevno, da napomenem da nosim tangice svaki dan i dnevne uloske za svaki dan. promenila sam kupku za tusiranje i nekad koristim toalet papir s mirisom, a jednom sam imala svrbez od mirisnog wc papira.
Imam decka i uskoro ćemo stupiti u intimne odnose, pa me zanima da treba da se brinem da imam nešto sto bi mu mogla ne daj Boze preneti, ionako ćemo koristiti kondom.
Ima li razloga za brigu i posetu lekaru? Ili da sacekam par dana pa da vidim kako će se promena ponasati.
Hvala unapred svima.
Ako je neko imao sličnu promenu moli da napise svoje iskustvo.

--------------------------------------------------------------------------------
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Vidim da je pitanje davno postavljeno, tako da si verovatno skontala za par dana da je to samo urasla dlaka... I meni se desavalo, nikakav razlog za brigu!
Odgovori