Anemija- MOLIM ZA POMOC!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
gloriamum
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 10:39 pm

Anemija- MOLIM ZA POMOC!

Post od gloriamum »

Moja devojcica ima dve godine i tri meseca.U februaru smo kontrolisli krvnu sliku,i ustanovljena je anemija,Er=3,8T/L;Hgb=108g/L.U medjuvremenu je popila tri ture legofer sirupa i radjene dve analize krvi,od kojih poslednja Er=3,52T/L;Hgb=101g/L.Nasa doktorka je sada na odmoru.Ne znam sta da radim.Ona je zivahna i vrlo aktivna,cak nije ni mrsava,dobro jede.Pokusavala sam da joj dajem cveklu u svim varijantama ,ali odbija.Molim nekoga za savet,jer ne bih vise volela da pije gvozdje,posto joj ocigledno ne pomaze.Sta dalje?Unapred hvala.
milisa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milisa »

Sok od mrkve sa limunom i medom. Med je odlican za to samo ako mozete da nadjete pouzdanog prodavca, da ga nerazblazuju. Da bi se gvozdje dobro resorbovalo potrebno je unosenje vitamina c. Sok od kupine, kivi, probajte sa zdrebecim mesom i dzigericom.
Odgovori