Vitalis slim
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 2:55 am
Vitalis slim
Jel neko ima iskustva sa ovim tabletama i da li su zaista efikasne jer na njihovom site-u pise da moze da se skine 20 kg za mesec dana a ja bi trebalo da skinem 30 kg do avgusta..planiram i da promenim ishranu...ali i da uzimam ove tabletekao dodatno sredstvo..i lali neko zna kolika im je cena..Hvala! 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 12, 2007 10:25 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ne citaj gluposti sa ambalaze majcezmajce
te tablete su oko 1000,00 ,a predpostavljam da si videla uputstvo i da imas na uputstvu i nacin ishrane
pa draga moja da mi svi ono jedemo onako na grame i kako tamo pise ,svi bi bili manekeni i manekenke i ne bi nam ni trebale tablate
ako nisi procitala ,uzmi molim te i procitaj ,sa onom njihovom ishranom skinuces do augusta i 40 kg bez vitalis slima
moje licno misljenje je da su te tablete samo cisto bacanje para

te tablete su oko 1000,00 ,a predpostavljam da si videla uputstvo i da imas na uputstvu i nacin ishrane
pa draga moja da mi svi ono jedemo onako na grame i kako tamo pise ,svi bi bili manekeni i manekenke i ne bi nam ni trebale tablate

ako nisi procitala ,uzmi molim te i procitaj ,sa onom njihovom ishranom skinuces do augusta i 40 kg bez vitalis slima

moje licno misljenje je da su te tablete samo cisto bacanje para
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 2:55 am