neera
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Napitak: u vrelu vodu kafena kasicica cimeta, sacekas malo...5-10 min i onda jedna supena kasika meda (mada ja procedim prvo, zato sto cimet stvarno malo posluzavi...ali i dalje lepo mirise)...to se pije ujutru na prazan zeludac i uvece pred spavanje..."prica se" da med sagoreva masti dok spavas pa zato bi trebalo da se pije pred spavanje...
Ja sam pocela, meni je "napitak" veoma ukusan, mada ne pomaze mi ni u praznjenju creva, a sagorevanje masti ne ocekujem jos uvek... pa...javicu...
Ja sam to pocela kao pripreme za neru...cekam da svi ostali prezive (i da mi prodje rok
)
Ja sam pocela, meni je "napitak" veoma ukusan, mada ne pomaze mi ni u praznjenju creva, a sagorevanje masti ne ocekujem jos uvek... pa...javicu...
Ja sam to pocela kao pripreme za neru...cekam da svi ostali prezive (i da mi prodje rok
MSmile napisao:Napitak: u vrelu vodu kafena kasicica cimeta, sacekas malo...5-10 min i onda jedna supena kasika meda (mada ja procedim prvo, zato sto cimet stvarno malo posluzavi...ali i dalje lepo mirise)...to se pije ujutru na prazan zeludac i uvece pred spavanje..."prica se" da med sagoreva masti dok spavas pa zato bi trebalo da se pije pred spavanje...
Ja sam to pocela kao pripreme za neru...cekam da svi ostali prezive (i da mi prodje rok)