Mirja, o medenoj, to jest hibernacionoj dijeti, pisala sam u nasem Nera dijeta forumu na 11. strani - poruka iz tri dela - pa vidi tamo. Javi se jel sve ok, ali u starom forumu, da ne trcim tamo amo
Napitak: u vrelu vodu kafena kasicica cimeta, sacekas malo...5-10 min i onda jedna supena kasika meda (mada ja procedim prvo, zato sto cimet stvarno malo posluzavi...ali i dalje lepo mirise)...to se pije ujutru na prazan zeludac i uvece pred spavanje..."prica se" da med sagoreva masti dok spavas pa zato bi trebalo da se pije pred spavanje...
Ja sam pocela, meni je "napitak" veoma ukusan, mada ne pomaze mi ni u praznjenju creva, a sagorevanje masti ne ocekujem jos uvek... pa...javicu...
Ja sam to pocela kao pripreme za neru...cekam da svi ostali prezive (i da mi prodje rok )
MSmile napisao:Napitak: u vrelu vodu kafena kasicica cimeta, sacekas malo...5-10 min i onda jedna supena kasika meda (mada ja procedim prvo, zato sto cimet stvarno malo posluzavi...ali i dalje lepo mirise)...to se pije ujutru na prazan zeludac i uvece pred spavanje..."prica se" da med sagoreva masti dok spavas pa zato bi trebalo da se pije pred spavanje...
Ja sam pocela, meni je "napitak" veoma ukusan, mada ne pomaze mi ni u praznjenju creva, a sagorevanje masti ne ocekujem jos uvek... pa...javicu...
Ja sam to pocela kao pripreme za neru...cekam da svi ostali prezive (i da mi prodje rok )
hvala! Kad sam ja prezivela prezivece i drugi! nego mi je frka da sad nepovratim ono sto sam izgubila! pozdrav svima i zelim vam da istrajete