Bubuljice posle depilacije

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
LittleHeart
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 3:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bubuljice posle depilacije

Post od LittleHeart »

Ovako:ranije sam se depilirala toplim voskom a sada to radim depilatorom.I uvek posle depilacije,kako voskom,tako i depilatorom,pojave se bubuljice na rukama i to najvise u predelu gde se ruka previja i isto tako na nogama u predelu prepona,najvise gde se butine sastavljaju i to pogotovo ako nosim suknju.Znam da je to zbog znoja,jer mi je koza jako osteljiva,ali bila bih vam zahvalana ako ima neko neki predlog kako eventualno spreciti ili brzo odkloniti problem?
HVALA
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

meni obicno pomogne neki blagi losion za telo...isto tako bolje mi je kad mi je koza nepokrivena-kratki rukavi i sl.
LittleHeart
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 3:02 pm

Post od LittleHeart »

Mozes li mi navesti ime nekog od losiona koje si koristila?
I ja praktikujem posle depilacije duge rukave i pantalone,i tada mi manje izlaze ali opet ih ima :cry: Do sada sam koristila umirujucu kremu koja je kao namenjena za posle depilacije ali na prevoju ruku i nogu opet se pojave :cry:
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

ma te na prevoju ruku ne mogu da se izbegnu...osushice se obicno same od sebe,pogotovo ako malo sunchash ruke...

hmm...obicno kupim neki kao losion za osetljivu kozu...mada i onaj obican nivein mi je ok...
aaaaaaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2007 11:25 am

Post od aaaaaaaaaa »

Probaj ovako:
- dezinfekcija kože pre depilacije (postoje losioni za to)
-depilacija hladnim voskom je higijenski opravdanija jer se sve baca ali proveri da li tvoja kozmetičarka čisti i dezinfikiuje patron
-dezinfekcija posle depilacije
Možeš da stavljaš obloge acidi borici 3% ukoliko se ipak pojave promene
aaaaaaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2007 11:25 am

Post od aaaaaaaaaa »

Probaj ovako:
- dezinfekcija kože pre depilacije (postoje losioni za to)
-depilacija hladnim voskom je higijenski opravdanija jer se sve baca ali proveri da li tvoja kozmetičarka čisti i dezinfikiuje patron
-dezinfekcija posle depilacije
Možeš da stavljaš obloge acidi borici 3% ukoliko se ipak pojave promene
Odgovori