Sta ovo moze biti?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
pitalac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 09, 2007 1:10 pm

Sta ovo moze biti?

Post od pitalac »

Naime, vec godinama unazad, toliko dugo da se i ne secam kada mi je to izraslo, mislim pojavilo se ispod koze, na donjem delu ledja, tacnije na debelom mesu imam neku izraslinu velicine, pa ajde da kazem, vece od sljive, a malo manje od teniske lopte.
Malo je nezgodno jer se vidi i ispod pantalona kao neka kvrgica.
Inace, ne boli me, cak se pomera, ne sad da se seta, nego tako po centimetar, dva, moze da se mrda levo desno i naravno kazem opet, ne boli me. Ne smeta mi ni prilikom lezanja na ledjima, ni prilikom sedenja. Mislim tipa, da tako sednem pa da kazem jaooooo boli me, ne ni to. E sad sa druge strane, vrlo cesto na njemu se pojavljuju poneki chirichi, ili sto bi nas narod rekao chibice :) Ti cirici su velicine nekih bubuljica i ima ih preko celog tog dela. Pa ako neko moze da mi kaze sta bi to moglo da bude? Ne znam da li je to mozda masno tkivo ili sta vec?

Hvala unapred!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Verovatno jeste lipom, masno tkivo, i najbolje bi bilo to odstraniti u lokalnoj anesteziji.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori