Čepovi za uši za ronjenje

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dragisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 8:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Čepovi za uši za ronjenje

Post od dragisa »

Molim Vas da mi pošaljete broj telefona ili web stranicu kako bih mogao nabaviti čepove za uši za ronjenje tj.plivanje,pošto mi ne smije voda ulaziti u uši prilikom plivanja.
Inače imam 75% oštećenje sluha desnog uveta,a na lijevo ne čujem nikako.
Najbolje bi bilo da mi pošaljete adresu i broj telefona,a ako ima i web stranicu.
Takođe me zanima kolika je približna cijena čepova.
D.M.
dr.Biljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 25, 2007 2:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Cepovi za usi, za ronjenje

Post od dr.Biljana »

Dragisa, cepove za usi mozete da kupite u bilo kojoj dobro snabdevenoj privatnoj apoteci, cena je pristupacna,obicno su pakovani u obliku koji se kao glina prilagodjavaju konfiguraciji vaseg slusnog kanala.Ali buni me vas problem sa sluhom, ne znam posledicu.Ako postoji perforacija na bubnoj opni tj defekt, u vidu hronicno upaljenog uva vi ne smete da se bavite tim sportom.Postoji i druga verzija vase slabe cujnosti, a to je ostecenje slusnog nerva , zbog vaseg sturog objasnjenja, ne znam poreklo uzroka i zato se ne usudjujem da se upustam u dalja objasnjavanja. :roll:
Odgovori