pilonidalni sinus
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
pilonidalni sinus
Postovani... ovako imam problem kako su mi rekli sa perianalnom fistulom, tacnije. jos od pre tri godine imao sam isti problem i gnojenje i nesto kao cista u predelu ispod testisa ka levoj strani kriske na zadnjici pa mi je to proslo. Sad opet od aprila, dijagnoza je perianalni apces kako je dijagnostikovano u bolnici kod hirurga,, tj urasla dlaka kako je reko urolog posto sam bio i kod njega za savet, ali me cudi sto to polazi od dna testisa... posto mi je pre tri nedelje radjena incizija zbog temperature bio sam u bolnici 7 dana, rekli su mi da mora operacija kad se sve to zaceli,idalje stoji rupa otvorena ispod na dnu testisa , imao sam i bakterije pijem antibiotike za to... Zanima me jel to opasno, kakva je operacija, koliko traje oprovak, u smislu zarastanja rane i vracanje normalnoj fizickoj aktivnosti. takodje da dodam, da posle lezanja u bolnci vec 7 meseca rana je i dalje otvorena i jos mi pomalo curi gnoj sa krvlju koji smrdi, imao sam razne bakterije pio razni antibiotike, sad vise i nepijem jer nevalja preterano.. hirurg mi kaze da nezurim sa operacijom iako mi je u pocetku reko da to mora da se ocisti jer moze da bude opasno. Jel moze to nesto drugo da bude u pitanju osim ovog sto sam naveo, zbog regije na kojoj se nalazi izraslina???. MOLIM za POMOC unapred hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: pilonidalni sinus
za pilonidalni sinus ili uraslu dlaku najboljeje novom metodom sa rekonstrukcjom jer je oporavak brz i lak, kod doktorke iz Klinickog centra ima dva prezimena specijalista plasticne rekonstruktivne i estetske hirugije
Ako nekome treba pomoc neka mi napise privatnu poruku
Ako nekome treba pomoc neka mi napise privatnu poruku