bolovi posle ejakulacije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zabrinuti_decko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2007 4:23 pm

bolovi posle ejakulacije

Post od zabrinuti_decko »

Postovani,

Vec nekoliko godina mi se javlja bol u predelu medjice nakon ejakulacije koji nestaje kada sam u lezecem polozaju. Od pre nekoliko dana se bol prosirio u prepone, donji deo stomaka i donji deo ledja. Takodje, osecam kao da mi je malo osetljiviji desni testis na dodir. Jos jednom napominjem da se svi navedeni bolovi, kao i nesto ucestalije mokrenje javljaju POSLE ejakuliranja. Bolovi u medjici se pojacavaju kada posle ejakulacije stojim u jednom mestu. Svi simptomi traju dok, recimo, ne odem na spavanje. Sutradan su simptomi manje izrazeni ili skroz nestaju.
Od analiza sam jedino uradio urin i nalaz je bio uredan. U spermi nema krvi. Inace, imam 28 godina i imao sam pre godinu dana dijagnozu sindrom iritabilnog kolona i blaze hemoroide, pa me interesuje da nema to nekakve veze sa ovim.
Procitao sam ovde dosta slicnih tema, ali nisam nasao neku gde se simptomi potpuno slazu sa mojim, pa bih Vas zamolio da mi odgovorite sta bi to moglo da bude. Iz svega sto sam procitao, lici mi na neku vrstu zapaljenja prostate. Da li sam u pravu? Jos nesto, prilikom masturbacije, 2-3 puta odgadjam ejakulaciju, da li mozda i to ima uticaja?

Hvala unapred na odgovoru!

Pozdrav!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Moze da ima uticaja,probaj nekoliko puta bez suzdrzavanja pa ces videti da li postoji razlika.
Da ti sad pricam sta sve moze da bude nema potrebe ali mogu da te posavetujem da odes kod lekara koji ce ti uraditi pregled prostate i uputiti da das spermokulturu,to je za pocetak...kasnije dolazi u obzir ultrazvuk prostate.
Iritabilni kolon i hemoroidi ne bi trebali da imaju uticaja.
zabrinuti_decko
Novi član
Novi član

Hvala na odgovoru. Probacu prvo sa Pancicevim cajem za prostatu i da se ne suzdrzavam prilikom ejakulacije, pa ako nema poboljsanja, moracu kod lekara.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

slicne probleme sam imao u tvojim godinama-----
i hvala bogu jos uvek ih imam-malo se salim al malo i ozbiljno--mozda ima onih koji vec nemaju nikakve tegobe---ja imam 48 godina
NEMOJ PUNO DA BRINES-al ozbiljno moras da se pozabavis tvojim problemom-mogao si ovde procitati dosta sam pisao o tome al ponovicu najbitnije
AKO JE PROSTATA U PITANJU-STO JA VERUJEM DA JESTE:

NIKAKO ODUGOVLACITI I ODLAGATI EJAKULACIJU-
verujem da nije zgodno al sigurno pomaze
NIKAKO PREHLADA OD NOGU I HLADAN BAZEN
to i nije tesko
STO MANJE SEDENJA I VOZNJE BICIKLA A NIKAD NA HLADNOJ PODLOZI SEDETI
problem je ako radis sedeci-profesija
SEDENJE U MLAKOJ VODI
mnogo pomaze
KORISTITI semenke budeve,polen limunov sok-nezasladjen-AMER CAJ-
PA S R E C N O

[u][/u]
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

zaboravio sam---obavezno ici kod lekara
zabrinuti_decko
Novi član
Novi član

Hvala, Vaso, na savetima. Vecinu stvari sam znao i sam, ali nisam znao da odlaganje ejakulacije moze biti stetno.

Pozdrav!
Odgovori