panic attack-moj stari drug.
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 04, 2005 8:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
panic attack-moj stari drug.
ćao ja sam iz sarajeva imam 30 god i živim sa panikom već 5 godina.to je zaista užasno stanje ali može se prevazići uz dobrog doktora . ja sam sada jednog takvog našla i život je opet lijep.ne posustajte samo hrabro.
[/b]

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 26, 2005 12:30 pm
Pomoc doktora
Cao Dadana,
Mozes li mi ukratko na mail MogucaZloupotreba! Oprez! opisati kakav ste pristup tvij doktor i ti imali pri lecenju napada panike. Ja, kao i ti isti problem imam takodje 5 godina, nosim se sa njim sa manje ili vise uspeha toliko dugo, ali je problem uvek prisutan. Ako mozes da kazes da se sada osecas kao pre nego sto su napadi poceli, to smatram za izlecenjem. Hajde, budi drug, pa pomozi i reci mi koji lekovi i koja terapija.
Puno pozdrava,
Bane 32 god. Zemun.
Mozes li mi ukratko na mail MogucaZloupotreba! Oprez! opisati kakav ste pristup tvij doktor i ti imali pri lecenju napada panike. Ja, kao i ti isti problem imam takodje 5 godina, nosim se sa njim sa manje ili vise uspeha toliko dugo, ali je problem uvek prisutan. Ako mozes da kazes da se sada osecas kao pre nego sto su napadi poceli, to smatram za izlecenjem. Hajde, budi drug, pa pomozi i reci mi koji lekovi i koja terapija.
Puno pozdrava,
Bane 32 god. Zemun.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 1:27 pm
Re: Pomoc doktora
Dovraga! Zar je moguce da su i mailovi cenzurisani? Jos sam i mogao da razumem cenzuru web adresa (mada je zapravo svako odgovoran za sebe al' 'ajde), ali mislim da je ovo vec paranoicno. Dajte ljudi, unesite malo zdravog razuma: veca opasnost postoji od onoga: "Amizol je dobar", "Ksalol je super" i te reklame lekova (umesto da se kaze: Lekar jedini ima pravo da prepise lek, posavetuj se sa njim). Ovako je komunikacija medju ljudima svedena na minimum umesto da omoguci ljudima da u "4 oka" razmene svoja iskustva o kojima im je, mozda, nezgodno da pisu javno.baneb napisao:Mozes li mi ukratko na mail MogucaZloupotreba! Oprez! opisati (...)
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Kontakt:
Bajaga, cemu nervoza? Moguce je diskutovati u "4 oka" preko privatnih poruka. Takodje, da si malo pazljivije procitao post, shvatio bi da email nije cenzurisan vec se upozoravaju korisnici koji nisu procitali obavestenje o mogucim zloupotrebama: http://php.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=1593
A daleko je opasnije od loseg saveta da neko svesno i namerno zloupotrebi tudje slabosti, a ovo je upravo najlakse uraditi putem privatne diskusije.
A daleko je opasnije od loseg saveta da neko svesno i namerno zloupotrebi tudje slabosti, a ovo je upravo najlakse uraditi putem privatne diskusije.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 1:27 pm
U redu. Bilo bi smisleno otvoriti temu o problemu indoktrinacije svake vrste. Ako se zeli pruziti pomoc ljudima u pogledu opasnosti od zloupotrebe nnjihove sugestibilnosti i lakovernosti, onda treba potencirati pozitivne metode: sugeriranje i upozoravanje.Takodje i opisivanje modela i nacina vrbovanja, indoktrinacije i saveta u vezi sa odbranom.
Bajaga, to uopste nije tema. Te teme se mogu naci na nekom sajtu u vezi filosofije i sl....
Dadana je napisala kako se 'to stanje' moze prevazici uz dobrog psihijatra.
Ja takodje tvrdim (to sam cula i od psihijatara) da je vrlo vazno da psihijatar koji leci od ovoga poremecaja odgovara (kao covek) pacijentu.
A to dalje prakticno zaci da ce lecenje slabo pomoci ako se lekaru ne veruje.
Tako se ti, Dadana, drzi tog lekara koji ti je pomogao.
pozdrav
coma
Dadana je napisala kako se 'to stanje' moze prevazici uz dobrog psihijatra.
Ja takodje tvrdim (to sam cula i od psihijatara) da je vrlo vazno da psihijatar koji leci od ovoga poremecaja odgovara (kao covek) pacijentu.
A to dalje prakticno zaci da ce lecenje slabo pomoci ako se lekaru ne veruje.
Tako se ti, Dadana, drzi tog lekara koji ti je pomogao.
pozdrav
coma
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 26, 2005 12:30 pm
Hvala Dadani
Ljudi, polako...
mail nije cenzurisan - klikom na link ipak ce se otvoriti mail i moci ce da se odgovori. Ujedno koristim priliku da se zahvalim dadani na odgovoru.
Dadana - blagis tebi...
mail nije cenzurisan - klikom na link ipak ce se otvoriti mail i moci ce da se odgovori. Ujedno koristim priliku da se zahvalim dadani na odgovoru.
Dadana - blagis tebi...