Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Probaj Dercome simplex-dr.Wolff.Kosta oko 800din.Ne prekriva nesto posebno,ali ima svojstvo blage dezinfekcije.Mislim da je to bolja varijanta od uobicajenih toniranih krema ili pudera.Mozes da je koristis kao podlogu a preko nesto jace sto bi moglo da prekrije nepravilnosti ako imas bas problematicnu kozu
ok, hvala ti... mada ja imam neku kremu ANEFUG simplex Dr. Wolff, to mi je prijateljica donela iz nemacke, pa je i uputstvo na nemackom pa ne znam da li se radi o istoj kremi?! inace ta krema sto imam ima jako cudan miris!!!
rajci, imaš ga u Lilly-u.
Nemoj da trpaš na lice neki težak puder u ovom periodu, napravićeš još goru situaciju, bolje pusti da diše. Mislim da je taj Matt Lovely baš lagan, nisam ga koristila na licu, ali sam probala tester na ruci... možda ga i ja nabavim za ovaj period.
Tacno je da colorstay pravi haos na licu ako se sad koristi.Nazalost,govorim iz licnog iskustva. Od kako su pocele vrucine a ja ga i dalje koristim, ne mogu se resiti bubuljica koje inace nikad nemam.Sta mi preporucujete od pudera za letnji period,obzirom da imam pege po licu i jako ih ne volim pa moram necim da ih prekrijem? Inace imam normalnu kozu sa povremenim mascenjem T zone
Ja jos uvek koristim ColorStay i nisam primetila da mi je tokom ovih vrucina buknulo lice...Mada ne koristim ga svaki dan,a i kada ga koristim,obavezno pre njega nanesem Sebamed Care Gel koji je oil free i sadrzi aloju...Fenomenalan je i kao podloga i kao gel koji hidrira problematicnu kozu sa T zonom..
I pored mojih dobrih iskustava sa colorstay puderom ipak se moram pozaliti na njega. Rec je o istom o cemu ste i vi pisale. Za ovo doba je smrt! Naime, koristila sam ga zimus i bila odusevljena. Posle sam kupila Maybeline (kako se vec pise) pure make up i pre par dana, posto vise nisam imala nikakvog pudera, opet colorstay.
Posle samo 3 upotrebe napravi mi haos. Ne bih verovala vasim recima da se ne opekoh i sama.