Od pre dva dana primetio sam da je boja moje sperme promenjena. Jednim (cini mi se vecim) delom je obojena nekom smedjom nijansom. Ovo mi se nikada do sada nije desilo (imam 30 godina).
Ne znam da li je u pitanju krvarenje ili je to normalna promena. Ne osecam nikakve bolove i slicno.
Da li neko od lekara ili posetilaca sa slicnim iskustvom moze da mi kaze o cemu se radi, pre nego sto odem kod lekara?
Hvala.
Promenjena boja sperme
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala, Amfibijo!
Posto cu na pregled moci da odem tek sledece nedelje, zanima me da li je do tada bolje suzdrzavati se od odnosa ili ne? Da li upraznjavanje seksualnih odnosa moze da doprinese da se eventualni broj bakterija smanji, ili je bolje ne raditi nista po tom pitanju do daljnjeg (predlozili ste spermokulturu, pa zato to i pitam)? Drugim recima, da li se moze povuci analogija sa mokracom u kojoj ima bakterija, pa lekari preporuce povecan unos tecnosti da bi se besika cesce praznila?
Da ne bude zabune: govorim o odnosima u kojima bi moja partnerka bila 100% zasticena (kondomom).
Pozdrav!
Posto cu na pregled moci da odem tek sledece nedelje, zanima me da li je do tada bolje suzdrzavati se od odnosa ili ne? Da li upraznjavanje seksualnih odnosa moze da doprinese da se eventualni broj bakterija smanji, ili je bolje ne raditi nista po tom pitanju do daljnjeg (predlozili ste spermokulturu, pa zato to i pitam)? Drugim recima, da li se moze povuci analogija sa mokracom u kojoj ima bakterija, pa lekari preporuce povecan unos tecnosti da bi se besika cesce praznila?
Da ne bude zabune: govorim o odnosima u kojima bi moja partnerka bila 100% zasticena (kondomom).
Pozdrav!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5