Poz svima
Sinoc sam imao odnos sa devojkom bez zaštite. Jutros sam primetio crvenu fleku na glaviću koja pri dodiru pecka.
Nemam nikakvih drugih simptoma.
Pošto je devojka promiskuitetna, i potencijalna narkomanka, može li mi neko reći sta i koliko je potrebno da prođe vremena od odnosa da bi se pojavili simptomi nekeog težeg polnog oboljenja.
crvena fleka na glavicu penisa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 3:00 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Re: crvena fleka na glavicu penisa
Sta te zanima? HIV, genitalni herpes, gonoreja, hlamidija, trichomonas, HPV?tegetbraon napisao: Pošto je devojka promiskuitetna, i potencijalna narkomanka, može li mi neko reći sta i koliko je potrebno da prođe vremena od odnosa da bi se pojavili simptomi nekeog težeg polnog oboljenja.
-
- Novi član
Re: crvena fleka na glavicu penisa
Zanima me genitalni herpes prvenstveno, pa sveostalo sem HIV-a.LenaPetrov napisao:Sta te zanima? HIV, genitalni herpes, gonoreja, hlamidija, trichomonas, HPV?tegetbraon napisao: Pošto je devojka promiskuitetna, i potencijalna narkomanka, može li mi neko reći sta i koliko je potrebno da prođe vremena od odnosa da bi se pojavili simptomi nekeog težeg polnog oboljenja.
Hvala veliko
-
- Novi član
-
- Novi član
no... ali imash na ovom forumu, potrazi malo, neko je pisao o svim bol... mislim da je Obygin...tegetbraon napisao:Ok. Znas li nesto o ostalim bolestima koje su pomenute?
ako ne brate moj, na google pa kucaj i naci cesh neshto for sure...
mada ja mislim da je to vishe neka banalna infekcija jer je mnogo malo vremena proshlo...