grupna psihoterapija

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
zorana radovanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 3:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

grupna psihoterapija

Post od zorana radovanovic »

pisem Vam ponovo, mozda nisam bila dovoljno jasna obzirom da sam se ovom forumu tek prikljucila:
U okviru edukacije iz grupne psihoterapije, koja traje pet i vise god, postoji licna, iskustvena grupa (dakle moja licno), supervizijska grupa pacijenata i teorijski deo. Sve je to rasporedjeno u ukviru uvodnog kursa iz grupne analize i klinickog kursa.
Sto se tice individualne psihoanalize, ja imam nekih inf. ali sam pokusala da saznam da li postoji mogucnost edukacije na med. fakultetu, u okviru specijalizacije iz psihoterapije, ili slicno.
Pitala bih vas, jos, na koji nacin bih mogla da se odlasim kao gr. terapeut, na ovom forumu, obzirom da imam potrebu da u grupu uvedem nove clanove.
hvala unapred, zorana:
ivanbgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm

Post od ivanbgd »

Opet tu meni nesto nije jasno.
Da li ste Vi kvalifikovani grupni terapeut, koje orjentacije i imate li Vi sertifikat, odnosno jednoobraznu diplomu, prihvacenu u celom svetu (ako ste psiho-analiticki orjentisani, kao rekoste.
Ako jeste, tu gde ste zavrsili morali bi Vam dati sve informacije koje trazite na forumu.
A trece, kako to mislite da se oglašavate, jer su Vam"potrebni" članovi za grupu.
Cetvrto. obratite se BPA. Meni se cini da Vi nesto bezite od njih, pokusavajuci na med. fakultetu, a to NIJE IZVODLJIVO!!!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Zorana, nema potrebe da opet zapocinjete diskusiju, bilo je dovoljno da nastavite postojecu http://php.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=1765
Zaključana tema