Povreda mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Hanuman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 2:27 pm

Povreda mladeza

Post od Hanuman »

Pre nekoliko dana sam primetio crnu tackicu na stopalu koja mi je licila na krpelja, pa sam posto sam to pogledao otisao kod doktora opste prakse. Tamo su bile dve doktorke, jedna je rekla da je to sigurno krpelj, ali je druga posto su mi to vec izvadili bila sumnjicava pa je i meni unela zebnju da je to mozda mladez. To se desilo prekjuce i do danas nisam imao problema, ali
sada na tom mestu se pojavio vrli mali crveni krug i blaga naduvenost, pa se plasim da ipak nisu pogresili i izvadili mi mladez iz koze. Da li su to opasni simptomi?
Ja sam malo pre nego sto se to pojavilo isao kod dermatologia u drzavnoj klinici i ona je rekla da je sve u redu. Ali sada vise nisam siguran
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Mladez ==> krpelj ?!? :o strasno!!!! Skinuli nesto ni sami ne znaju sta
Hanuman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 2:27 pm

Post od Hanuman »

Ma stvarno strasno. A voleo bih da sam siguran. Ne znam da li je uopste moguce da se ukloni mladez bez ikakvih propratnih efekata
Odgovori