posledice hlamidije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
posledice hlamidije
postovani,
pre dve godine imao sam hlamidijalnu infekciju koja je uzrokovala upalu mokracnih kanala i prostate.Posle lecenja antibioticima tacno godinu nalaz brisa uretre na hlamidiju je 2 puta bio negativan te vise nije bilo potrebe za terapijom.Medjutim i posle toga su ostale posledice tih upala tj. slab mlaz pri mokrenju ,osecaj da me zari u testisima,otezano postizanje erekcije i odrzavanje iste.Doktor kaze da mi je prostata napeta i dlje medjutim ne prepisuje mi nikakvu dodatnu terapiju.Obzirom da sam mlad jako mi smeta moj problem sa potencijom i prostatom te vas molim da mi kazete kako bih mogao da topoboljsam i negujem prostatu.Uzgred i spermogram i spermokultura su ok kao i bris uretre na hlamidiju[/b]
pre dve godine imao sam hlamidijalnu infekciju koja je uzrokovala upalu mokracnih kanala i prostate.Posle lecenja antibioticima tacno godinu nalaz brisa uretre na hlamidiju je 2 puta bio negativan te vise nije bilo potrebe za terapijom.Medjutim i posle toga su ostale posledice tih upala tj. slab mlaz pri mokrenju ,osecaj da me zari u testisima,otezano postizanje erekcije i odrzavanje iste.Doktor kaze da mi je prostata napeta i dlje medjutim ne prepisuje mi nikakvu dodatnu terapiju.Obzirom da sam mlad jako mi smeta moj problem sa potencijom i prostatom te vas molim da mi kazete kako bih mogao da topoboljsam i negujem prostatu.Uzgred i spermogram i spermokultura su ok kao i bris uretre na hlamidiju[/b]
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Test je "test po Meares-Stemy-ju " ili test u 4 chashe.
Evo ti linka da vidis nesto o tome :
http://herkules.oulu.fi/isbn9514265068/html/x552.html
U pitanju je HRONICITET,napravila sam gresku u kucanju,a znaci da je bolest presla u hronicnu fazu.
Evo ti linka da vidis nesto o tome :
http://herkules.oulu.fi/isbn9514265068/html/x552.html
U pitanju je HRONICITET,napravila sam gresku u kucanju,a znaci da je bolest presla u hronicnu fazu.
Hvala Amfibijo na savetu i uputstvu.Ovakvo stanje kod mene traje nekih 2 godine ukljucujuci i period lecenja hlamidije te me sve ovo cini nervoznim.Molim vas da mi kazete da li postoji neki caj ili preparat koji mogu koristiti za prostatu svakodnevno mimo redovne lekarske terapije.
Nisam bas najbolje skapirao test na linku Pa mi molim vas objasnite sustinu i svrhu tog testa u 4 chashe.Unapred zahvalan
Nisam bas najbolje skapirao test na linku Pa mi molim vas objasnite sustinu i svrhu tog testa u 4 chashe.Unapred zahvalan
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Izvini,nisma videla ranije tvoje pitanje.
Test (sluzi za utvrdjivanje mesta infekcije urotrakta) :
mokris u casu 1,zatim pustis da mlaz istekne malo pa mokris u casu 2,onda ti doktor izvrsi masazu prostate i ona kapljica koja se pojavi na vrhu penisa stavi se na mikroskopsko staklo (kasnije se i pregleda mikroskopski),zatim mokris u casu 3.
Svi fitopreparati za prostatu su prakticni jednako kvalitetni,samo su cene razlicite
Prostata,Prostamol,Speman,Kurbiscern...
Oni su biljnog porekla i ne stete organizmu.
Test (sluzi za utvrdjivanje mesta infekcije urotrakta) :
mokris u casu 1,zatim pustis da mlaz istekne malo pa mokris u casu 2,onda ti doktor izvrsi masazu prostate i ona kapljica koja se pojavi na vrhu penisa stavi se na mikroskopsko staklo (kasnije se i pregleda mikroskopski),zatim mokris u casu 3.
Svi fitopreparati za prostatu su prakticni jednako kvalitetni,samo su cene razlicite
Prostata,Prostamol,Speman,Kurbiscern...
Oni su biljnog porekla i ne stete organizmu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 09, 2005 10:35 pm
Apsolutno identican problem kao i pokretac ove teme,i uzgredne tegobe imam vec pune 2,5 godine a apsurd je da je kod mene,posledica neurednog konzumiranja antibiotika tokom lecenja obicne upale srednjeg uha..uz tegobe pri erekciji kod mene je i plodnost prilicno urusena i stanje je postalo prilicno frustrirajuce mada sam delimicno tome i sam doprineo otaljavanjem u pribavljanju lab. nalaza ali i nedovoljno posvecenom pristupu urologa sa kojima sam se konsultovao..Hlamidiju sam,sto je intersantno,cini se izleci odosta lako i brzo..ali je njeno postojanje utvrdjeno brisom pola godine a lecenje zapoceo citavih godinu dana od nastanka problema ali je nakon samo jedne propisane terapije Hemomicinom i Ciprocinalom,nije vise bilo u mnogo ponovljenih briseva!
Napetost u karlicnom delu ..je postojala,sumnjao sam na hronicno upaljenu prostatu,i pocetkom ove godine poceo sam da uzimam Natrodale tablete i vec nakon 10 dana to sto ce cinilo kao otokom je splaslo i to me je obradovalo ali nisam uzimao vise od jednog pakovanja..sada koristim Speman tablete,ajurvedske medicine koje su dobre i za plodnost i za prostatu i toplo ih preporucujem..
Najvaznije,..spremam se za ponovljenu dijagnostiku na Uroloskoj klinici i to upravo ovako kako je opisala draga Administratorka,i prvi put ce mi biti uradjena takva masaza prostate i analiza urina u 3 navrata ..kod uvazenog docnta dr Djordja Naleta..
Kao i Vas,dragi prijatelju,i mene najvise opterecuje problem s potencijom jer sam u zdravom stanju bio..i vise nego zdrav,tj. nestisljiv i izgleda sada kao da je upala celog tog trakta obuhvatila i nervne zavrsetke koji su za te procese,nadrazaj je slab,nemam dozivljaj i kad postignem erekciju a pritom i zlezde..dosta slabo rade..moj je subjektivni nedvosmisleni opazaj..
Ovo je dosta delikatno pitanje i nadam se da mozemo ostati u kontaktu i zavredet paznju i budnost cenjenih dr-a,strucnih konsultanata..
Napetost u karlicnom delu ..je postojala,sumnjao sam na hronicno upaljenu prostatu,i pocetkom ove godine poceo sam da uzimam Natrodale tablete i vec nakon 10 dana to sto ce cinilo kao otokom je splaslo i to me je obradovalo ali nisam uzimao vise od jednog pakovanja..sada koristim Speman tablete,ajurvedske medicine koje su dobre i za plodnost i za prostatu i toplo ih preporucujem..
Najvaznije,..spremam se za ponovljenu dijagnostiku na Uroloskoj klinici i to upravo ovako kako je opisala draga Administratorka,i prvi put ce mi biti uradjena takva masaza prostate i analiza urina u 3 navrata ..kod uvazenog docnta dr Djordja Naleta..
Kao i Vas,dragi prijatelju,i mene najvise opterecuje problem s potencijom jer sam u zdravom stanju bio..i vise nego zdrav,tj. nestisljiv i izgleda sada kao da je upala celog tog trakta obuhvatila i nervne zavrsetke koji su za te procese,nadrazaj je slab,nemam dozivljaj i kad postignem erekciju a pritom i zlezde..dosta slabo rade..moj je subjektivni nedvosmisleni opazaj..
Ovo je dosta delikatno pitanje i nadam se da mozemo ostati u kontaktu i zavredet paznju i budnost cenjenih dr-a,strucnih konsultanata..
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 09, 2005 10:35 pm
Da..!..zaboravio sam da napomenem..a za dijagnostiku moze biti od znacaja - da sam prosle godine prolazeci istu na VMA,pronasao i Enterokokus u nalazu spermokulture i isto izlecio uroseptikom koji mi je prepisan a uradjeni ultrazvucni nalazi prostate,testisa,besike i abdomena su bili u redu kao i analiza nivoa odgovarajucih hormona...o cemu sam na ovom podforumu vec govorio..
- Vragolasta Amfibija
- Moderator