krckanje u lopatici

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dddejan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 1:43 pm

krckanje u lopatici

Post od dddejan »

Imam dva problema ali neznam ni sam sta mi je....
Vec 6 meseci na levoj strani u lopatici prilikom okretanja ruke ili ramena kruzno cuje se krckanje i prilikom duzeg sedenja osecam mali bol izmedju
kicme i lopatice. Takodje i sa prednje strane osecam neku toplinu koja ponekad predje i u levu ruku do lakta otprilike. Radio sam EKG srca...i svi nalazi su mi kao kod bebe. Neznam sta bih trebao da uradim i kome da se obratim...lekar opste prakse mi je sad predlozio da uradim snimak kicme u oba pravca(neznam da li sam se dobro izrazio). Hvala unapred
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

RTG snimak kicme i lopatice pa cemo da vidimo. Najverovatnije se radi o nekoj priraslici, ili mozda o nekoj izraslini na lopatici. Takodje trebalo bi da pocnete da vezbate, najbolje da se bavite plivanjem kako bi tegobe sto je moguce vishe umanjili.
Sve najbolje.
Odgovori