Moj problem je sledeci: vec duze vreme (citaj: vise od godinu,dve) osecam nelagodnost u desnom testisu a i malo iznad. U pocetku sam mislio da je u pitanju "nesto" sa testisem ali posle mnogo analiza (eho abdomena,eho testisa, bris uretre,spermogram...)i posle "rucnog" pregleda od strane vise urologa zakljuceno je da je sve u redu, tj. jedan gdin urolog mi je rekao da imam dosta prosiren neki kanal(ne mogu da se setim tacno kako se zove) i da postoji mogucnost da kasnije (kroz 10,15, ili vise god.) dobijem kilu. I na tome je ostalo ali su i bolovi tj. nelagodnost ostali. Elem, "samopregledom" sam utvrdio da prilikom prelaska prstima preko semenog kanala osecam dodatan bol, i takodje jasno vidim da je deblji od levog. Takodje, prilikom ejakulacije sperma ne izlazi u "mlazevima" (osim prvog) vec polako izlazi pa imam osecaj kao da mi je zacepljen kanal.
Molim za pomoc.
Ako se neko javi i ako ga interesuju neki detalji iz navedenih analiza rado cu poslati poruku.
Unapred hvala!
Bol u semenom kanalu+otezana elakulacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 26, 2007 12:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bol u semenom kanalu+otezana elakulacija
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
|^^^^^^^^^^^^^|____
| ...zvezda je zivot... | '|";\,___.
|_..._....._____===|=_|__|...,]|
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Dragi Frojde, kakav si odnos imao sa majkom?
Salim se.
Kanal ti sigurno ni je zacepljen,sperma izlazi iz oba kanala,levog i desnog,i to je individualno na koji ce nacin da izadje.Takodje,u ljudskom telu je asimetrija normalna stvar,parni organi nikad nisu identicni.
Kanal koji ti je prosiren je ingvinalni i to je prakticno malo veca rupica izmedju misica nego sto bi trebala da bude gde prolazi ta cevcica kroz koju se izbacuje sperma.
Salim se.
Kanal ti sigurno ni je zacepljen,sperma izlazi iz oba kanala,levog i desnog,i to je individualno na koji ce nacin da izadje.Takodje,u ljudskom telu je asimetrija normalna stvar,parni organi nikad nisu identicni.
Kanal koji ti je prosiren je ingvinalni i to je prakticno malo veca rupica izmedju misica nego sto bi trebala da bude gde prolazi ta cevcica kroz koju se izbacuje sperma.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 26, 2007 12:32 am
Pazi kad sam znao da ces ti, o vragolasta amfibijo, prva da odgovoris i zbog toga sam ti beskrajno zahvalan.Vragolasta Amfibija napisao:Dragi Frojde, kakav si odnos imao sa majkom?
Salim se.

Sto se tice svrsanja ili ti ejakulacije ili ti izbacivanja sperme, sta kazes na to da je ranije (pre god.-dve.) bilo mnogo "eksplozivnije" tj. moglo se meriti u m. I sta ja da radim sto i dalje osecam tu nelagodnost(bol)?!Sigurna si da nema nikakvog zacepljenja?!
Pozdrav!
P.S.
Mozda ce ovo da pomogne: kao mali (5-6 god.) imao sam "uvecani" desni testis. Koliko se secam, navodno mi je neka tecnost iz stomaka sisla u doticni, i tadasnji dr mi je rukom vratio tu tecnost u stomak napomenuvsi da cu mozda kasnije, kroz neku deceniju imati smetnji.

P.S.2.
Ako se izuzme prva godina zivota odnos sa majkom mi je krajnje korektan.

|^^^^^^^^^^^^^|____
| ...zvezda je zivot... | '|";\,___.
|_..._....._____===|=_|__|...,]|
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm