Bolovi rebara na dodir,Molim za misljenje!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bolovi rebara na dodir,Molim za misljenje!
Imam 24 godine,u zadnje vreme dok lezi primetio sam kada pipnem odredjeno rebro na levoj i takodje neko rebro na desnoj strani osetim zaruci bol.Inace krvna slika mi je idealna(Se 4,Le 4.5,Hgb 150,Alkalna fosfataza u redu).Molim za misljenje sta bi to moglo da bude.Boli me samo na dodir!HVALA!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
RTG snimak grudnog kosha za pocetak, pa cemo da vidimo za dalje. Niste dali nikakve dalje podatke, da li boli u miru, pri naporu, pri dubokom disanju, da li ste se povredjivali u skorije vreme (pad i udarac u grudni kosh), koje je to rebro tacno, ili u kojem nivou Vas boli, da li je bol simetrican levo i desno, jeste li psihicki nesto napeti u poslednje vreme....
Sve najbolje.
U miru ne boli,samo na dodir i to na blag dodir.Ne bih rekao da je bas simetrican bol.U zadnje vreme jesam bas psihicki napet,tacnije nervozan.Koliko se secam nisam imao nikakve udarce sem sto spavam cesto na bokovima.Po Vasem misljenju da li imam razloga za zabrinutost i da li je moguce da je nesto bas ozbiljno a krvni nalazi da su dobri?HVALA!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bez RTG snimka i detaljnog fizikalnog pregleda vrlo je nezahvalno dati bilo kakve dijagnoze, stoga ne bih nista ni ja da prognoziram. Mozda nije nista do obicne neuralgije, a mozda je nesto ozbiljnije. Standardne krvne analize su Vam dobre, ali specificne niste ni radili. One se rutinski ne rade dok se ne posumnja na nesto. A RTG snimak bi trebalo nesto i da pokaze. Niste naveli da li boli pri pokretima?
Sve najbolje.