Da li je ovo neki oblik fimoze i jos nesto

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
php
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 7:41 pm

Da li je ovo neki oblik fimoze i jos nesto

Post od php »

Prvo treba odati veliko priznanje ljudima koji pisu ovde i daju savete.

Elem, citao sam pretrazivajuci teme vazane za fimozu.Evo sta mene dovodi u nedoumicu da li je u pitanju fimoza.Kada je u stanje erakcije, kozica se povuce tako da se moze videti samo glavic.Ja mogu da povucem kozicu na dole bez ikakvih problema rukom, ali kada je pustim ona se vrati u isto stanje znaci vidi se ceo glavic ali odmah nakon toga ide kozica.

E sad ima jos nesto.Nakon ejakulacije (nakon1-5 min) ja imam potrebu da pisam.Da li je to normalno?
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

E pa moguce je da ti je frenulum malo kraci nego sto treba pa se malo napne i povlaci ti kozicu preko glavica.
Help please!
php
Novi član
Novi član

Post od php »

Sta bi trebao da radim?Znaci nemam nikakve bolove niti problema da ga rukom povucem.Da li da pocnem da radim prirodne vezbe.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Nece ti skoditi u svakom slucaju. Probaj da u toploj vodi razvlacis frenulum polako, valjda ce se produziti za tiliko da ti ne pravi takve probleme vise.
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Koliko godina imas?
Ako si "veliki" onda razvlacenje frenuluma nece biti od velike pomoci.Jedino resenje ti je hirursko presecanje frenuluma.
php
Novi član
Novi član

Post od php »

Hvala na odgororima.Veliki sam, ali bas ne bih pod noz.

Da li je ovo drugo sto sam stavio normalno.1-5 min. nakon ejakulacije imam potrebu da pisam.
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm

Post od geronimo01 »

ja sam prevlačio bez problema kožicu preko spolovila,gore i dolje,ali stalno je sama spadala-sklizala dolje i glavić je uvijek bio vani,poslije mi se kožica upalila i bio sam na obrezivanju,dijagnoza je bila fimoza-balantitis,sad imam opet poslije obrezivanja probleme,pa i ja tražim pomoć
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm

Post od geronimo01 »

ja sam prevlačio bez problema kožicu preko spolovila,gore i dolje,ali stalno je sama spadala-sklizala dolje i glavić je uvijek bio vani,poslije mi se kožica upalila i bio sam na obrezivanju,dijagnoza je bila fimoza-balantitis,sad imam opet poslije obrezivanja probleme,pa i ja tražim pomoć
Odgovori