Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Prvo treba odati veliko priznanje ljudima koji pisu ovde i daju savete.
Elem, citao sam pretrazivajuci teme vazane za fimozu.Evo sta mene dovodi u nedoumicu da li je u pitanju fimoza.Kada je u stanje erakcije, kozica se povuce tako da se moze videti samo glavic.Ja mogu da povucem kozicu na dole bez ikakvih problema rukom, ali kada je pustim ona se vrati u isto stanje znaci vidi se ceo glavic ali odmah nakon toga ide kozica.
E sad ima jos nesto.Nakon ejakulacije (nakon1-5 min) ja imam potrebu da pisam.Da li je to normalno?
Nece ti skoditi u svakom slucaju. Probaj da u toploj vodi razvlacis frenulum polako, valjda ce se produziti za tiliko da ti ne pravi takve probleme vise.
ja sam prevlačio bez problema kožicu preko spolovila,gore i dolje,ali stalno je sama spadala-sklizala dolje i glavić je uvijek bio vani,poslije mi se kožica upalila i bio sam na obrezivanju,dijagnoza je bila fimoza-balantitis,sad imam opet poslije obrezivanja probleme,pa i ja tražim pomoć
ja sam prevlačio bez problema kožicu preko spolovila,gore i dolje,ali stalno je sama spadala-sklizala dolje i glavić je uvijek bio vani,poslije mi se kožica upalila i bio sam na obrezivanju,dijagnoza je bila fimoza-balantitis,sad imam opet poslije obrezivanja probleme,pa i ja tražim pomoć