adeno virus

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
vladans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 10:36 pm

adeno virus

Post od vladans »

Pre mesec dana ustanovljeno mi je prisustvo adeno virusa klase IgA u titru 30 U/ml i IgG 17 u/ml, ako neko moze da me posavetuje kako se leci i kakav je rezultat.Temprratura mi je konstantno oko 37 a stolica je cesto retka a u nalazima stolice nisu pronadjene nikakve lose bakterije.Krvna slika je ok,ali stalno imam problema sa stolicom i bolovima u gornjem desnnom delu stomaka a i u donjem delu stomaka da li je moguce da je to sve posledica virusa!
Molim nekog ako moze da me posavetuje! :)
maja_thebee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 24, 2006 3:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od maja_thebee »

Nisam lekar ali moja sestra je imala slicne simptome kada su joj ustanovili da boluje od Morbus Kron bolesti. Da se ne uplaisi to nije tako strasno jedino sto moras uzimatu terapiju svakodnevno i prilagoditi svoju ishranu - naravno ukoliko je uopste to.
Njoj je dijagnostika postavljena u KBC Bezanijska Kosa na Gastroenteroloskom odeljenju. Ako nisi jos uvek resio/la problem pokusaj tamo.
Cudi me da do sada nisi dobila nikakav odgovor na svoje pitanje.
vladans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 10:36 pm

Post od vladans »

Hvala na odgovoru, u medju vremenu utvrdjeno mi je da imam i kandidu pa je ona mozda uzrocnik problema sa stomakom.I dalje me povremeno muce temperature ali valjda ce proci.Hvala opet Majo!
Odgovori