Preporuka za Dermatologa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
luka78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:23 pm

Preporuka za Dermatologa

Post od luka78 »

Molim vas, da mi ako mozete preporucite Dermatologa u Novom Sadu, ja inace ne zivim u NS ali cu uskoro cesto dolaziti pa bi zelio da zakazem pregled. Mozda je neko od strucnih lica iz NS i ovdje na forumu pa bi se i ovako mogli dogovoriti za pregled.

Hvala i pozdrav
veselina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 13, 2006 7:42 pm

Post od veselina »

Ja sam isla kod doktorke Prolic-Popov koja me je izlecila uspesno od alergije koja mi se pojavila zbog koriscenja neke nove sminke, ordinacija je u Jevrejskoj 18, a mogu ti ostaviti i broj ako zelis, samo moram da ga nadjem
luka78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:23 pm

Post od luka78 »

veselina napisao:Ja sam isla kod doktorke Prolic-Popov koja me je izlecila uspesno od alergije koja mi se pojavila zbog koriscenja neke nove sminke, ordinacija je u Jevrejskoj 18, a mogu ti ostaviti i broj ako zelis, samo moram da ga nadjem
E bilo bi super a mi ostavis kontakt...

Hvala
veselina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 13, 2006 7:42 pm

Post od veselina »

Broj od dr Prolic -Popov je 021/528-087 i mobilni 063/567-699. Ljubazna je i skroz je ok
Odgovori