Bubuljice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

SteX_bgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 11:12 pm

Post od SteX_bgd »

NE KUPUJ PROACTIVE..
Pogorsao mi je lice 20X..
treba ih sve pobiti,lopuze smrdljive..
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:31 pm

Post od PLESAČICA »

SteX_bgd napisao:NE KUPUJ PROACTIVE..

A kakve si probleme imala, obicne bubuljice ili acne?HVALA
veselina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 13, 2006 7:42 pm

Post od veselina »

I mene je privukla reklama za Proactiv, razmisljala sam da ga narucim ali sam bila lenja pa nikako, znaci vama nije pomogao? Doduse, ja nemam velikih problema pa mi je onda bolje da se ne igram s tim i da koristim provereno
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

veselina napisao:I mene je privukla reklama za Proactiv, razmisljala sam da ga narucim ali sam bila lenja pa nikako, znaci vama nije pomogao? Doduse, ja nemam velikih problema pa mi je onda bolje da se ne igram s tim i da koristim provereno

E bas tako, i mene je privukla al kad malo skontam nije kod mene neka frka, samo sto nama svaka tacka smeta:), vjeruj da ja imam svoje lice nadlanu(ko sto se kaze), bilo da je neka veca ili savim mala sitan, nevidljiva svaku znam napamet i svaku novu nevidljivu uocim:), ali eto tako je to, reci mi sta ti koristis i kako ide da se malo konsultujemo:)?sta si sve koristila i sta ti je najbolje pomoglo?ides li kod doktora ili sama terpaije pravis:)?i kakve imas bubuljice?koliko imas godina?
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

SteX_bgd napisao:NE KUPUJ PROACTIVE..

Ja sam toliko iznenadjena na ovakve komentare, mislim ljudi 120km, pa sta oni misle, bas ih treba tuzit, ako nece djelovat bar su trebali mislit da ne treba da pogorsa stvar, jos stavili poznate da pricaju, sve lova......
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Ja sam imala jako masno celo sa sitnim potkoznim bubljicama.
Mnogo mi je pomogao Neutrogena oil-free acne wash cream. Koristim ga jednom dnevno, uvece, i ocistio mi je kozu neverovatno.
Nadam se da ce i ostati tako.
Odgovori