Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
E,ovako,danas mi zali drugarica kako joj njen dragi muz vise ne pruza orgazam (vec mesec dana),jer ima preranu ejakulaciju.Kada mu ona kaze da joj treba malo vise vremena za orgazam ,on se pravda time kako mu je suvise lepo pa ne moze da se uzdrzi.A kada ona krene opet u akciju posle par minuta,on se smeje iz sveg glasa i tvrdi da ga to golica.Ona naravno ostaje besna i frustrirana,a on je vec zahrkao.
E,sad,ja joj kazem da on ipak moze da to na neki nacin iskontrolise i produzi (jer je 5 minuta ipak premalo).Sta vi mislite?Da li je egoisticni folirant ili stvarno jako napaljeni zaljubljeni muz?
ma moze ,, mislim da moze da iskontrolise,,milsim glupo je da neko kaze da ne moze.... zavisi i od muskarca... ja pratim savet mog druga duleta... samo se setim, kad je bila tecina sahrana, svi placu placem i ja i tako odgodim,,, jeste malo glupo ali tako je--
a jesi li ti sigurna da se to desava tvojoj drugarici a ne tebi.. slobodno reci i ako je tebi.. pa kakve veze ima... pozz
Moram te razocarati,ipak se desava mojoj drugarici.Moj muz i ja nemamo nikakvih problema sa tim niti smo kada imali,pa mi je sve to bilo malo cudno.I ja mislim da folira,ali sam opet htela da cujem i vas muskarce.
problem zna bit u gornjoj glavi ili samokontroli,kad osjeti da mu se penis širi i tuče u njremu neka stane sa akcijom i bude na miru par sekundi dok ga ne prođe,a zatim neka nastavi gdje je stao,heh,ima još jedna fora neka palcem i kažiprstom jako stisne glavić dok mu dolazi da svrši,kad mu u glaviću počne tuči kao da će se iz njega sve razletjeti,a kad osjeti da to prolazi onda neka na lagano makne prste i neka nastavi gdje je stao,napominjem isprobao sam te varijante i jako su efikasne,samo mora jako stisnut glavić prstima i ne puštati-napominjem,uz to,upotreba prezervativa smanjuje osječaj,pa sex može duže trajati,obrezivanjem dobivamo duži sexualni odnos jer je osječaj slabiji...