Mozda i nije neki problem

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Mozda i nije neki problem

Post od Minerva »

Pozdrav,

MOzda ovo i nije neki problem s obzirom da ima mnogo ozbiljnijih.Zanima me posto sam poslednja godina studija i posto sam do sada sve godine dala redovno da li postoji nacin da resim problem nemotivacije za ucenjem,posto bi to trebala sto pre resiti.Moc podsvesti tj knjige iz ove oblasti su se ranije bile pokazale kao dobro resenje ali mi se cini da vise nemaju taj efekat.Pauzu u ucenju sam pravila od mesec-dva dana.
Minerva
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

...........
Poslednja izmena od danka u Sre Feb 23, 2005 12:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Blondy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 2:07 am

Post od Blondy »

Minerva

meni se desilo nesto slicno. napravila sam pauzu od godinu dana kada mi je ostalo samo 3 ispita do kraja fakulteta. smogla sam snage, mic po mic i pocela da ucim u citaonici sto nikada pre toga nisam radila, uvek sam ucila kuci. Ta radna atmosfera u ucionici koja je bila puna studenata raznih profila me je povukla tako da sam najtezi ispit na faxu spremila za svega 3 nedelje i kada sam ga polozila bila sam veoma ponosna na sebe i to mi je dalo krila. Sada je vec 3 godine kako sam diplomirala, iako nema neke koristi od svog fakulteta, nemam posao, ne kajem se jer mogu sa ponosom da kazem da sam akademski gradjanin svoga grada.
Samo napred, ne predaj se.
medenica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 1:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od medenica »

I na kraju faxa postavis sebi pitanje sta dalje. To u nasoj zemlji bas ume da izbedaci coveka. Dovrsi ispite....Bar mozes da se prijavljujes na konkurse za posao...Ovako ni to ne mozes
Veselin Medenica
Zaključana tema