Skinoren i bubuljice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:31 pm

Skinoren i bubuljice

Post od PLESAČICA »

Imam neka pitanja, a vidim da mi tamo stadose s odgovorima pa reko da otvorim posebnu temu....na celu imam male stine bubuljice, pomalo crvene, i malo komedona, doktorica mi prepisala skinoren ujutro i navecer, da li je stetan?koza mi nije reagovala al s obzirom da je jak(za akne je)bojim se nekih stetnih djelovanja?nije dosad nista prouzrokovo?celo mi se masti pa se pitam imal kakva kremica da mi preporucite za takve bubuljice i za masnu kozu, da upija masnocu, neko s iskustvom bi dobro doso???HVALAAAA
merry
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od merry »

kupi u apoteci DERCOME clear pa svako jutro na mokro lice namazi kolicinu zrna graska ostavi 2min. pa isperi.posle toga namazi neku dobru kremu recimo EUCERIN hidro balans,a uvece pre spavanja ADAFERIN gel za regeneraciju koze.PROVERENO!srecno :wink: mene je resilo muka
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

merry napisao:kupi u apoteci DERCOME clear pa svako jutro na mokro lice namazi kolicinu zrna graska ostavi 2min. pa isperi.posle toga namazi neku dobru kremu recimo EUCERIN hidro balans,a uvece pre spavanja ADAFERIN gel za regeneraciju koze.PROVERENO!srecno :wink: mene je resilo muka

Za koliko si vidjela rezultate?jel ti se celo mastilo ko i kod mene?i koliko ukupno je sve trajalo, ne samo s ovom terapijom?i sta je dercome, neka krema?ko ti je preporucio?kako cu eucerin kad mi se masti celo, da nece biti jos gore?jesil ikad stavljala skinoren?HVALA(znam da je puno pitanja al brinem se valjda razumijes)
merry
Novi član
Novi član

ma opusteno

Post od merry »

dericome ti je nesto kao gel i to isusuje kozu,zato ti treba eucerin.posle mesec dana videces reyultate.skinoren korisim od 26.3. umesto adaferina i ya sada sam zadovoljna,jedino neznam sta cu sa tamnim flekama,posto sam resila problem sa bubuljicama.SRECNO! :lol:
merry
Novi član
Novi član

a da

Post od merry »

:wink: terapiju sam dobila kao tavu na VMA prosle godine .inace imam masnu,problematicnu i jako osetljivu kozu.nisi mi rekla koliko imas godina?
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Re: a da

Post od PLESAČICA »

merry napisao::wink: terapiju sam dobila kao tavu na VMA prosle godine .inace imam masnu,problematicnu i jako osetljivu kozu.nisi mi rekla koliko imas godina?

Imam 18 godina, lice mi bilo glat i dobijem neku infekciju a zatim valjda me drme i pubertet, pa onda jos i nekakav dermatitis periorali(bio jeovo tezak period), sad se smiruje sve(hvala Bogu), i sad eto imama nesto malko na celu, i malo crveno, nista znacajno, a brada mi se oporavlja od tog dermatitisa(to je neka bakterija koja udje prilikom npr depilacije brkova sto samja radil:) bez potrebe ali eto..)i sad sam dobila taj skinoren, nastavicu s njim, pa cu vidjeti, godi mi, upija masnocu, i celo mi izgleda fino poslije njeg, ako treba cekat da djeluje cekacu jer nije strasno, samo neko mi rece da przi lice?mislis da bi mi dermatolog dao da ce mi nesto sprzit lice:)?i rekose mi se da ne smijem na sunce ovdje na forumu a dermatolog rekao nema to veze?sta mislis jer na istom smo?koliko ga puta koristis?i koliko ti imas godina da znam i ja?:)HVALA NA ODGOVORU
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Re: a da

Post od PLESAČICA »

merry napisao::wink: terapiju sam dobila kao tavu na VMA prosle godine .inace imam masnu,problematicnu i jako osetljivu kozu.nisi mi rekla koliko imas godina?
ja nekad bas pomislim da je pubertet pubertet i da tu nema pomoci dok samo ne prodje, dok kako se kaze ne navikne organizam na neke promjene, tako da mozda mi dzaba sve ovo meljamo mazemo, mijenjamo terpaije, jer vidis tebi poslije godinu smirilo se i sad samo mali ostaci kako sam skontala, mozda bi i samo proslo dosad:)?sta mislis?nekad me strahj i ovih silnih mazanja, hemija i to al et svi mazu pa i ja cu:)
Odgovori