molio bih za pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dejankosovac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molio bih za pomoc

Post od dejankosovac »

Molio bih za pomoc posto sam sa kosova koji me muci dug period .Kao stosami zante da kod na sa kosovu spreceni smo da cescxe posecujemo lekarazbogsigurnosti i bezbednosti.Molio bih ako bi mogao da mi neko pomogne ili da me savetuje sta da radim.Ima bolove u predelu bubrega ,i testisima.pogotovo u levom.Ranije se desavalo ako nemam odnos 2 ili 3 dana izbacujem spermu kao sive moje i zgrusene kao u vidu silikonskog lepka zelenkaste ili zuckaste boje.Prilikom mokrenja imam dosta peckanaj i teranje na ponovo mokrenje.Ali posle 2 ili 3 sata prestaje bol.Sada mi se to ucestalilo priloko snosaja izbacujem stalno takvu spermu u vidu sgrusene i zuckasto zelene boje.I sve manej imam eakciju i gubim volju za sex.Ako bi mogao neko da me savetuje koje lekove da koristim rado bih mi zahvalio.Unapred hvala.DEJAN
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne moze niko da te posavetuje koje lekove da koristis,to bi bilo suludo bez pregleda.Moras se javiti lekaru.
dejankosovac
Novi član
Novi član

cao

Post od dejankosovac »

na sta bi moglo fa vas asocira iz prilike koja je to bolest.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Mogu da budu pesak ili kamencici u bubrezima koji izlaze povremeno ali takodje naveli ste i neke znakove infekcije.Potrbno je da se urade mnoge analize kako bi se otkrilo sta je.
dejankosovac
Novi član
Novi član

Post od dejankosovac »

hvala najlepse za savet.A sto se tice erakcije izabcujem spermu kao u vidu silikona lepka lada se stegne zuckaste mase zgrusene.Rado bih posetio ;lekaara ovo mi je mozda jedno 6 .Jer zbog situacije na kosovu i koju zivim u enklavi nesmem da ostavim dugo porodicu da budu sami.Puno ti zahvaljujem.
Odgovori