Molim za ideju ili savet.
Pre mesec dana osetio sam bol u mokracnom kanalu i posle par dana prilikom mokrenja (samo jednom) jak bol pracen krvarenjem. Naravno dok sam docekao red kod mog urologa peckanje je popustilo, javljalo se samo povremeno, a krvarenje je bilo samo pomenuti jedan put (imao sam osecaj kao da sam imao neki pristic ili slicno, posto je bolelo uvek u istoj tacki).
Uradio sam, po nalogu urologa, bris uretre (CT, MH, UU i bakt.), kao i spermokulturu. Svi nalazi cisti.
Naravno dok sam opet dosao na red kod urologa proslo je mesec dana. Bol se vracao povremeno, ali sada se javlja i u testisima.
U petak mene urolog lepo ubedi da ja imam iritaciju prostate - ili tako nesto.
Kaze, nista ozbiljno - da mi cink i neke tabletice protiv bolova?! Taman lepo da mu poverujem, kad danas opet ista prica, jaka bol u mokracnom kanalu, u jednoj tacki, osecaj kao da je doslo do pucanja nekog pristica i krvarenje posle mokrenja!!!
Elem, sta da radim... Da idem kod ovog istog urologa nema smisla... Da li neko ima ideju sta bi ovo moglo biti i savet gde da se obratim?
P.S. - pre nekoliko godina sam imao isti slucaj, ali sam bio na drugoj opstini. Doktor mi posle svih istih nalaza kao sto su bili i ovi dao jedan lek (ne secam se koji, ali je odmah nestao problem).
Krvava enigma
Meni ovo lici na to kad je moj muz imao pocetak peska u bubregu. Isto mu je UZ i CAT scan bio cist - jer je krvlju izbacio dovoljno da se ne vidi. Posle se stvorio kamen i bilo je jasno o cemu se radi. Probaj Rowatinex tablete, mom muzu su jako pomogle (posle dve godine redovnog kroscenja - 5 gel kapsula sa najmanje 3 litre vode na dan) kamen se smanjio sa 14mm na 8mm.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 03, 2007 2:25 am
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5