Promene na laktovima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
marija86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 7:50 pm

Promene na laktovima

Post od marija86 »

Na unutrasnjoj strani laktova mi je koza tamnija,pore su sire i mislila sam da je u pitanju necistoca koja se sakupila izmedju pora, ali imam dobre higijenske uslove pa to nije logicno. Pokusala sam da operem svim mogucim kozmetickim preparatima i sapunima, cak sam i trljala cetkicom ali koza ne postaje opet normalna, to sam primetila pre nekoliko meseci. HELP
veselina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 13, 2006 7:42 pm

Marija,

Post od veselina »

Taj predeo je karakteristican za sakupljanje necistoce, kao i svi pregibi na telu, probaj da koristis najobicniji bebi sapun, a ako si vec probala sve kao sto kazes onda ne znam, javi ishod
marija86
Novi član
Novi član

Post od marija86 »

Probala sam obicnim sapunom, ali jednostavno necistoca nece da se skine i koza ostaje tamnija, ovo je slucaj za poludeti i nista drugo! Zar niko nema nikakvu ideju ili da je cuo da je neko imao problem s tim?
vladica99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 1:00 am

Post od vladica99 »

Pravo da ti kazem, nisam jos cula da neko ima takav problem, znaci ako je u pitanju necistoca moralo bi da se skine adekvatnim preparatom, a ne znam za takvu bolest koja se pojavljuje na unutrasnjoj strani laktova. Valjda ce ti pisati neko ko zna nesto o tome, srecno
marija86
Novi član
Novi član

Post od marija86 »

nisi jedina koja nikada nije cula nista o tome, poludela sam od toga pa sada kod prolaznika bukvalno zagledam u taj predeo ali nema niko problem s tim. Ne verujem da je to bolest, jednostavno ta necistoca ne moze da se ukloni
santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

Post od santo_25 »

imam i ja to al stvarno je nebitna stvar u zivotu zar ne?
kad se tusiras sjeti se to malo bolje oprati i mozda vremenom spadne a i ako ne boze moj... pozdrav
marija86
Novi član
Novi član

Post od marija86 »

Santo, ne znam jesi sada saljiv kao sto znas da budes, ali ako imas yaj problem onda ga sigurno nekako i resavas jer je nemoguce da ti ne smeta i da kazes:nema veze, to nije problem. Meni to stvarno predstavlja ogroman problem pa sad ne mogu da skontam da li mislis ozbiljno ili me samo tesis. Hvala ti u svakom slučaju
santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

Post od santo_25 »

recimo da imam malo vecih problema u zivotu pa se ne smaram sa tim. ako ti bas toliko smeta potrazi strucnu pomoc mozda se moze rijesiti abrazijom ili slicnim. pozdrav
Odgovori