Opet taj frenulum

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
maboleth
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2007 12:01 am

Opet taj frenulum

Post od maboleth »

Imam 27 godina i potencijalni problem - zilica iliti frenulum breve, ali samo sa jedne strane i vrlo je tanka.
Ona mi za sada nikad nije pucala, niti mi zadavala vece probleme, ali povremeno se javlja blaga neprijatnost u tom delu prilikom odnosa.

Pomislio sam da to sredim dok je vreme, jer sam citao da ta kozica tokom vremena moze biti samo gora (manje elasticna).

Mozda "panicim" bez potrebe, koji je vas savet?
Ja nisam zdravstveno osiguran, pa me interesuje da li moram ici kod privatnika ili to mogu uraditi i na nekoj klinici (uz novcanu nadoknadu, razume se)? Gde je tu interevenciju najbolje uraditi?
Mozda su pitanja glupa, ali slabo znam o nasim ustanovama.
Hvala hvala!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Iako nemate osiguranje mozete se leciti u drzavnim ustanovama s tim da sve platite.
Morate otici kod lekara opste prakse koji ce vam dati uput za urologa koji ce uraditi operaciju.
Zatvaram ovu temu a dalju raspravu mozemo nastaviti na temi Problem sa frenulumom.
Odgovori