pomozite,molim vas
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
pomozite,molim vas
Dragi moji,imam veliki problem,pocecu od pocetka,naime pre tacno 24 dana su pokusali sa lokalnom anestezijom da mi izbace kamencic iz pljuvacne zlezde gde su mi tu zlezdu gurali i gurali bas bezdusno ali nisu uspeli da ga izbace,posle toga sam imala otecen jezik i bol pri gutanju koji je vremenom prestao,posle par dana pa sam pocela normalno da jedem,6 dana posle toga pocinje grlo sa te desne strane da me grebucka,ustvari kao da imam osecaj nekog pera u grlu koje me iritira i tera na suv kasalj,lekar opsre prakse kaze grlo je crveno i daje mi sinacilin koji pijem narednih 8 dana,promuklost prolazi ali taj osecaj u grlu ne a onda mi se prosle subote javlja ukocenost te desne strane,bol u vratu,ramenu,pa i nozi a uocen je i mali otok iznad desne dojke u predelu grudnih rebara zbog kojeg i osecam tu ukocenost,doktori kazu nije to nista,daju mi fastum gel da mazem i da pijem tenaprost ali nista mi nije bolje,idem kod fizijatra koji me pregleda i daje neku fizikalnu terapiju od koje mi nije bolje,isto,a posto imam neku malu temperaturu 37,1 koje nekad ima a nekad nema,prestajem sa terapijom i sve mi je isto,malo se bolje pokrecem ali i dalje taj otok je tu,grlo mi sa te strane iritirano i ni sama neznam vise sta cu?Molim vas dajte mi neki savet,dali to moze da ima neke veze sa anestezijom lokalnom i intervencijom koju sam imala pra 24 dana a za koju nisam ,sem tog guranja zlezde kako bi kamencic dospeo u kanal,imala nikakvo secenje u ustima,ili je to sve nekako nepovezano sa tim ali se desava?Recite mi sta da radim jer sam jako uplasena,hvala unapred svim doktorima,srecni praznici,hristos voskrese.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Neka Vam urade pregled krvne slike. Ne verujem da su tegobe "nize od vrata" povezane sa anestezijom i zahvatom koji Vam je radjen, ali bi lokalna infekcija i iritacija mogle da budu sasvim logicne i ocekivane bezazlene posledice.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Doktore znala sam da me necete izneveriti i da ce se moj Pozarevljanin pre ili kasnije javiti,posto sam i ja do pre godinu ipo dana zivela u Pozarevcu pa sam se zbog ljubavi preselila za Bg,hvala vam na javljanju,inace sam uradila krvna slika je ok,sedimentacija 6,leukociti mirni i sve ostalo je u redu ali mi je mokraca problem posto imam neku upalu pa sada radim urinokulturu a ujedno sam dala i briseve jezika,grla i nosa zbog tog osecaja u grlu cudnog poput pera koje me iritira i tera na kasalj a pluca su snimana i u redu su,sta je ovo sa mnom vise ni sama neznam,a ukocenost je i dalje tu kao i taj mali otok medju rebrima za koje mi svi doktori kazu da nije nista ali nesto valjda jeste?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Da li je ta "ukocenost" pracena misicnim bolom ili tvrdocom misica vrata? Jeste li pokusali da uzmete Tetrazepam uvece, da se malo misici opuste? I da uzmete neki antireumatik, Brufen, Diklofenak ili slicno?
Pozdrav!
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine