Pretražih malo forum, nisam našao nešto slično, pa da upitam.
Odavno (tipa min 3 godine...ako ne i duze) na nosu pri vrhu ka desnom oku imam "nasty" crvenu tačku - puknut kapilar koji po nekom mom zapažanju postaje upadljiviji iliti intenzivniji vremenom (ili je to moja paranoja tj sad više obraćam pažnju...ne znam). Znači, to je stalno prisutno i ne povlači se.
Uglavnom, zanima me mogu li nešto učiniti povodom toga i koliko je to delotvorno.
Svaki savet je dobrodošao.
Kapilar na nosu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
inace...
Mene inace zanima da li moze svaka vrsta kapilara da se ukloni, jer sam ovih dana otisla na ove lasere gde kao sve moze pa su mi rekli da ne moze iz ne znam ni ja kojih razloga?! A kapilari su mi nastali iz perioda kad sam isla na toplu depilaciju...izgleda da imam slabe kapilare inace...
Prosvetlite me molim vas?!

Prosvetlite me molim vas?!
I ja sam imala kapilar na sred nosa i otklonola ga jos 2003 u "diva"lasre centru nisu bili skupi ali nisu ni fer meni su rekli da intervencija treba da se ponavlja ali to nij ebilo istina igrom slucaja nisam otisla kada su mi rekli sto se ispostavilo da nije bilo ni potrebe kada mi je otpala krastica od spavljivanja niceg nije bilo a po njima sam i u medju vremenu trebala na par novih(izdataka) sve u svemu probajte sto da ne ako Vam smeta niti boli niti ista a posle je sve ok i niko mi nije rekao da je opasno .....mozete prvo i u Dzordza Vasingtona na kliniku pa ce vam oni vec reci sta i kako.SRETNO