Crvenilo, blagi svrab i...

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nemanjabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2007 11:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Crvenilo, blagi svrab i...

Post od nemanjabgd »

Primetio sam vise tema sa slicnom tematikom, ali posto nisam nasao adekvatan odgovor potrudicu se da sto bolje opisem problem.
U planu je poseta doktoru, koja ce morati da saceka dva do tri dana, ali u medjuvremenu mozda dobijem neki koristan savet od vas.

Imam 20 godina. Pre recimo 4-5 dana imao sam seks bez zastite (ne po prvi put) sa devojkom (koja inace nije nosilac nikakve bolesti) sa kojom sam u vezi. Par sati potom, primetio sam par (ispupcenih) crvenih tackica pri vrhu glave penisa. Ocekivao sam da nestanu u kratkom roku jer sam pomislio da se radi o obicnoj iritaciji ili necemu slicnom. Par sati kasnije prosirilo se crvenilo na donji deo glave penisa. Posle, recimo, 3 dana tackice su pocele da se pretvaraju u nesto slicno sitnim sitnim bubuljicama, sa belim vrhom. Uklanjao bih ih pri tusiranju, gde bi ostajali samo crvene tackice ponovo. Rekao bih jos i da je ova pojava propracena specificnim mirisom (nesto nalik mirisu vagine) iako mi je higijena na nivou, a u poslednjih par dana se tusiram bar 2 do 3 puta dnevno. Takodje i povremenim blagim svrabom. Do sada nikada nisam imao slican problem, sta mislite, o cemu bi moglo da se radi? I sta bi bilo korisno za lecenje?

Mozda uspem sutra i da fotografisem problem.

Hvala svima na odgovorima unapred.
Odgovori