Trajanje oporavka posle operacije uraslog nokta?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Hellraiser
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 2:11 pm

Trajanje oporavka posle operacije uraslog nokta?

Post od Hellraiser »

Interesuje me koliko traje oporavak posle operacije uraslog nokta? Za nekih nedelju dana imam zakazanu operaciju, i tamo su mi rekli da će me zadržati nekih tri dana, međutim danas sam čuo od drugara da je to veoma mukotrpno, i da ću morati posle još nekih 15-ak dana da idem na nekakva previjanja, što mi nikako ne bi odgovaralo, prvenstveno zbog fakulteta, obaveza...
plasim_se
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 12:23 am

Post od plasim_se »

Moj komsija je to operisao... Ali on nije bio zadrzan tri dana u bolnici. Pa traje... Mora da se previja. I nesmes za to vreme da nosis patike, tako nesto... U svakom slucaju nemoj ocekivati da sve bude gotovo za tri dana... Mislim da je prvih par dana gadno, a posle je podnosljivije...
elena1988
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 30, 2006 2:03 pm

Post od elena1988 »

mani su to uradili u domu zdravlja u roku od petnaest minuta i odmah me poslali kuci. to je bilo pre 6 godina i dan danas moram da idem kod pedikira za taj nokat, jer mi ne raste pravilno... pa mozete da zamislite... strucnost na nivou
Hellraiser
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 2:11 pm

Post od Hellraiser »

Ne znam, meni su na studentskoj hirurgiji (ili kako se već zove) rekli da oni za takvu vrstu operacije standardno zadržavaju pacijente oko 2,3 dana... I meni je to čudno, no dobro... 8) Ali to previjanje posle operacije mi nisu pominjali... :(

Koliko je inače efikasna ta operacija, pošto sam čuo razne komentare...? :o Inače nokat mi je urastao sa obe strane na palcu leve noge, i koliko sam razumeo potrebno je da ga sužavaju... :(

Edit (2-gi deo poruke): Preduhitrila me elena sa odgovorom :)
Odgovori