ubrzan rad srca

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita

Odgovori
mickovski
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 28, 2007 12:18 am

ubrzan rad srca

Post od mickovski »

hvala sto postojite.Moj problem je u tome sto cesto imam ubrzan rad srca kada se to desi sva se uplasim tako da pocnu da mi se tresu ruke.imam strah u sebi,ne mogu da putujem,nekada se plasim i da zaspim.to mi se sve desava iz cista mira.pocelo je pre sest meseci tacnije posle porodjaja cetiri meseca.do tada nisam imala nikakvih problema.Krvna slika u redu>ekg moja doktorka kaze da moze da sluzi studentima za primer sta je zdravo srce,ali meni i dalje nije jasno zasto mi je onda s"vremena na vreme lose?pijem propanol dvaputa po pola i bromozepan dvaputa po pola.I cinimi se da cim popijem lek odmah mi bude bolje.Preko dana se osecam super a uvece vec imam navedene simptome.U tom momentu izadjem da prosetam i odmah mi bude bolje.Moram vam reci i da se pre trudnoce a i za vreme nisam uopste znojila,dok mi je sada stalno vrucina i znojim se.inace imam 27 godina i to mi je bio prvi porodjaj.doktor sa vma mi je prepisao drugu terapiju concor-om 2,5mg jednu tabletu dnevno.sta vi mislite o tome.hvala u napred!
NATASA
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Lici malo na "neurosis cordis" (stara dijagnoza, nije zvanicna...).
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori