hrskavica u penisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 28, 2007 12:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hrskavica u penisu
vidm da ima raznih problema,ali uglavnom sto se tice bakterija.Mene interesuje nesto vise o pojavi hrskavice u penisu,da dobro ste procitali,i ja sam to prvi put cuo pre par dana,kod mog oca se pojavljuje hrskavica u penisu pa molim za objasnjenje o tom problemu.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 28, 2007 12:11 am
rado bi ja to ispocetka,ali otac nece o tome da prica,i to sto sam cuo,je od majke a ni ona nezna bas mnogo o tome.
ono sto znam je da se u penisu pojavila hrskavica i da je trebao da prima VERAPAMIL ali ga nismo nasli pa prima zamenu i to pod nazorom lekara.
Jeste da je malo informacija o tome jer i doktor je rekao da je to redak slucaj u svetu,pa ako bilo ko ima kakvu informaciju o tome molio bi da mi to malo vise objasni o toj pojavi.
ono sto znam je da se u penisu pojavila hrskavica i da je trebao da prima VERAPAMIL ali ga nismo nasli pa prima zamenu i to pod nazorom lekara.
Jeste da je malo informacija o tome jer i doktor je rekao da je to redak slucaj u svetu,pa ako bilo ko ima kakvu informaciju o tome molio bi da mi to malo vise objasni o toj pojavi.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm