Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
imam bubuljice od 15 godine sad imam 21 godinu, bila sam kod dermatologa koji je ustanovio da se radi o aknama vulgaris, bila sam i kod kozmeticarke koja mi je preporucila solarijum pet minuta dnevno ili da uradim bris koze gde se posle prima vakcina sedam dana i koza se u potpunosti izleci bubuljica vise nema,zanima me da li je neko zna nesto o toj vakcini da li je to provereno,posto deluje mi neverovatno.
jeci napisao: da uradim bris koze gde se posle prima vakcina sedam dana i koza se u potpunosti izleci bubuljica vise nema,zanima me da li je neko zna nesto o toj vakcini da li je to provereno,posto deluje mi neverovatno.
zvuci isuvise dobro da bi bilo istinito.
bilo bi super i spas za mnoge,ali treba proveriti.
pa ne znam prvo cu da proverim da li je vec neko koristio,dobro cu da se raspitam pre nego sto nesto ubrizgam u sebe, kozmeticarka koja mi je preporucila je rekla da nije nista novo da postoji vec pet godina,da je vec drugima preporucivala,a ona ustvari nema veze sa tom procedurom to se rdi u higujenskom zavodu,znaci uzmes uput i uzimaju bris iz bubuljice i na osnovu tih rezultata prave individualnu vakcinu. uh! :roll:
sto se tice vakcine ljudi mogu da ponovim ono sto je rekao Vlada 99 gubljenje vremena, trosenje para i zivaca, licno mi je rekao dermatolog ( kod kog idem vec godinu dana) i da je to dobro vec bi mi preporucio. a ono sto ja trenitno imam po ledjima i dekolteu nisu akne,bubuljice, nego folikuli nije mi bas naj jasnije o cemu se radi u glavnom dao mi je (lutz puberten mixtura) da mazem uvece. inace doktor je jako dobar dolaze sa svih strana vrnjaceke banje, leskovca i td. a on radi u klinickom cetru u nis :lol: Dr. Milenko Stanojevic - dermatovenerolog . toliko od mene za sad , pozdrav! :)
vec neko vreme pijem bedoxin,pomaze mi,nije los,pa me zanima koliko dugo sme da se uzima i da li bi trebalo praviti pauzu?
popio sam jednu kutiju,pa bih uzeo drugu
mislim da mozes slobodno da pijes, ja sam isto pila duze vreme, a planiram opet da ga koristim po jednu dnevno,ne moze da skodi jer vitamin b6 je najcesce nedostatak u organizmu a veoma je bitan i smiruje..mada trenutno koristim pivski kvasac u tabletama,pa eto sad da vidim sa tim sta ce da ispadne.