Problemi s penisom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Problemi s penisom
Cao.
Vidim da ovde ima mnogo ljudi hoji hoce da pomognu. Nadam se da i meni neko moze da pomogne oko problema.
Nedavno sam krenuo u teretanu i primetio sam da mi je penis mnogo mali kad se skinem go nakon vezbanja da se istusiram. Inace, kad se skidam go kod kuce, penis nije tako mali, nego je normalne velicine i visi mi medju nogama. U teretani je veoma mali, uvucen i nekako ukocen, ali nemam erekciju.
Napominjem da je u svlacioni vruce, pa bih iskljucio hladnocu kao uzrok. Takodje, nisam stidljiv pa da je zbog toga. Mogu normalno da hodam go, po svlacioni, bio sam go na regrutaciji s drugim momcima itd.
Mozda nije medicinski, problem, ali mozda neko ima slicno iskustvo da podeli. Ako je nesto medicinski, neka mi neko objasni ko zna. Jel mozda ima veze s tim sto mi je posle vezbanja sva krv u misicima?
Imam 18 godina.
Hvala. Goran.
P.S. Primetio sam takodje da drugima momcima u svlacioni penis normalno visi medju nogama.
Vidim da ovde ima mnogo ljudi hoji hoce da pomognu. Nadam se da i meni neko moze da pomogne oko problema.
Nedavno sam krenuo u teretanu i primetio sam da mi je penis mnogo mali kad se skinem go nakon vezbanja da se istusiram. Inace, kad se skidam go kod kuce, penis nije tako mali, nego je normalne velicine i visi mi medju nogama. U teretani je veoma mali, uvucen i nekako ukocen, ali nemam erekciju.
Napominjem da je u svlacioni vruce, pa bih iskljucio hladnocu kao uzrok. Takodje, nisam stidljiv pa da je zbog toga. Mogu normalno da hodam go, po svlacioni, bio sam go na regrutaciji s drugim momcima itd.
Mozda nije medicinski, problem, ali mozda neko ima slicno iskustvo da podeli. Ako je nesto medicinski, neka mi neko objasni ko zna. Jel mozda ima veze s tim sto mi je posle vezbanja sva krv u misicima?
Imam 18 godina.
Hvala. Goran.
P.S. Primetio sam takodje da drugima momcima u svlacioni penis normalno visi medju nogama.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bas
bas ubi coveka u pojam----mlad je mora da istrazuje i pita sta nezna--- a i to da nema nacina i da nije bezbedno kupati se u nekim zajednickim kupatilima-eejjjj-pa onda bazeni -tusevi na moru---saune--teretane i 100 drugih mesta- zar nije dovoljno imati svoje papuce----recimo za sva ta mesta pa mozda jos ponesto a ne ne tusirati se i ne ici na takva mesta-tj po tvom ni ne treba da postoje?????????
Ja nisam rekao da nema nacina, ja sam rekao da JA to ne bih nikada uradio. Ipak je teretana nesto drugo u odnosu na bazen i tuseve na moru iako se ja ni tamo ne tusiram... zna se kakvi likovi dolaze u teretanu... mada, mozda u toj gay teretani su svi cisti i mirisljavi...
Vaso, vaso, sta pricas covece, kako ne treba da postoje kada ja idem 10 godina u teretanu.
Ne d'o Bog da teretana ne postoji... a i bazen i more i sauna...
Vaso, vaso, sta pricas covece, kako ne treba da postoje kada ja idem 10 godina u teretanu.

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Vragolasta, zar ne vidis da sam coveku odgovorio konkretno? Vise je tvoja poruka spam nego moja. Upozorenja mozes da saljes na PM. Lepo sam mu napisao da je i kod mene ista situacija posle treninga. E sad' sto ja moram da kazem svoje misljenje kad' vidim neku za moje poimanje nenormalnu pojavu... sta cu ja tu, takav sam... 

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Ovo mi izgleda kao da je neko odgovarao, pa brisao poruke. Govorite o necemu sto ne mogu da procitam.
Dobio sam samo jedan odgovor na temu, a vecina je odmah pocela da pisete o gay teretanama. Ipak sam ocekivao vise pametnijih odgovora.
Ne idem u nikakvu gay teretanu. Idem u normalnu teretanu gde dolaze devojke, mladici i stariji. Ima nas svih starosnih grupa. To sto se skidamo i presvlacimo u svlacionici je sasvim normalna stvar, sto zna svako ko se ikada bavio sportom. Nema nikakvog egzibicionizma, ljudi se normalno ponasaju. Necemo valjda da se tusiramo obuceni? Na putu od ormarica do tusa neko se prekrije peskirom, a neko hoda bez peskira. neki se i ne tusiraju - svako ima svoje. I sta onda ako sam video neciji penis ili je neko video moj? Sta tu ima lose? Koliko ima iskompleksiranih ljudi, da ne poverujes.
Ja se licno tusiram jer ne volim da budem oznojen i prija mi da se malo osvezim posle treninga. Teretana je pristojna i ne bojim se da bih mogao da dobijem neku bolest.
Eto, sad ako neko ima slicno iskustvo kao moje neka podeli.
Hte bih da odgovorim nekome ko je napisao da se mozda tusiram hladnom vodom. Ne tusiram se hladnom vodom, a i penis mi je malen jos pre tusiranja, cim zavrsim s vezbanjem. Palo mi je na pamet da je mozda zbog toga sto se prilikom vezbanja krv povuce u misice, kako bi oni bili sto bolje snabdeveni kiseonikom. Jel se nekome dogadja isto sto i meni?
Dobio sam samo jedan odgovor na temu, a vecina je odmah pocela da pisete o gay teretanama. Ipak sam ocekivao vise pametnijih odgovora.
Ne idem u nikakvu gay teretanu. Idem u normalnu teretanu gde dolaze devojke, mladici i stariji. Ima nas svih starosnih grupa. To sto se skidamo i presvlacimo u svlacionici je sasvim normalna stvar, sto zna svako ko se ikada bavio sportom. Nema nikakvog egzibicionizma, ljudi se normalno ponasaju. Necemo valjda da se tusiramo obuceni? Na putu od ormarica do tusa neko se prekrije peskirom, a neko hoda bez peskira. neki se i ne tusiraju - svako ima svoje. I sta onda ako sam video neciji penis ili je neko video moj? Sta tu ima lose? Koliko ima iskompleksiranih ljudi, da ne poverujes.
Ja se licno tusiram jer ne volim da budem oznojen i prija mi da se malo osvezim posle treninga. Teretana je pristojna i ne bojim se da bih mogao da dobijem neku bolest.
Eto, sad ako neko ima slicno iskustvo kao moje neka podeli.
Hte bih da odgovorim nekome ko je napisao da se mozda tusiram hladnom vodom. Ne tusiram se hladnom vodom, a i penis mi je malen jos pre tusiranja, cim zavrsim s vezbanjem. Palo mi je na pamet da je mozda zbog toga sto se prilikom vezbanja krv povuce u misice, kako bi oni bili sto bolje snabdeveni kiseonikom. Jel se nekome dogadja isto sto i meni?
uvek su mi bili cudni ovi sto se ne tusirajuKa1 napisao:Ja nisam rekao da nema nacina, ja sam rekao da JA to ne bih nikada uradio. Ipak je teretana nesto drugo u odnosu na bazen i tuseve na moru iako se ja ni tamo ne tusiram... zna se kakvi likovi dolaze u teretanu... mada, mozda u toj gay teretani su svi cisti i mirisljavi...
Vaso, vaso, sta pricas covece, kako ne treba da postoje kada ja idem 10 godina u teretanu.Ne d'o Bog da teretana ne postoji... a i bazen i more i sauna...
Ja sam ti jedini ovde odgovorio ali mi je poruka obrisana i ne pada mi na pamet da to ponovo radim. Ocigledno gospodja/gospodjica Amfibija ne zna da vrsi moderatorski posao jer em je obrisala jedini konkretan odgovor em je i sama spamovala, uz to ostavila i ostale spam poruke a i ostavila je reakcije na moju poruku sto nije trebalo da uradi ako ju je vec obrisala.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator