Celulit+salo?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
sashap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 28, 2005 11:46 am

Celulit+salo?

Post od sashap »

Mozete li mi pomoci, imam stomak i to po prilichan (shlauf) i sastrane i napred. To imam vec duze vreme, ali sad sam reshio da ga skinem.

Molio bih vas sve na formu da mi pomognete oko ovoga.
Ishranu sam izmenio i konsultovao sam se sa najboljim.
Josh mi ostaje da na zadnjoj lozi razbijem celulit i salo na stomaku jer ne smem ni na trcanje da idem zbog tezine.

Recite mi da li postoji negde neka masaza za razbijanje sala na stomaku i celulita na zadnjoj loži?

Ako mozete da mi preporuchite nekog ko radi tu masazu ili kako se vec zove.
Ako znate i neke vezbe.. dobro su doshle..

Unapred Hvala
majita77bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 9:45 pm

celulit

Post od majita77bg »

imam slican problem - dosta izrazen celulit na godnjem delu nogu i zadnjici. Meni je dosta pomogao kozmeticki ultrazvuk kao i kreme za poboljsanje lokalne cirkulacije. Naravno pre svega dermatolog mora da pogleda da li Vam je celulit povrsinski ili dubinski (mada to mozete i sami da vidite, unutrasnji celulit je cvrsci i solidno boli kad se koza obuhvati pristima i pritisne). Ultrazvucno delovanje na celulit mozete naci u malo bolje oprmeljenim salonima. Probajte mozda i LPG, nisam to probala jer je dosta skupo ali cula sam da dosta pomaze.
T_a_t_j_a_n_a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 11:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od T_a_t_j_a_n_a »

Postoje razlicite anti-celulit procedure po kozmetickim salonima, ali kompetentna sam da kazem da sve to ima odredjeni, ali ne potpuni efekat!

Posto na trcanje ne mozete zbog tezine, znaci da Vam celulit nije glavni problem! Masazom se jos niko nije oslobodio viska kilograma!!!!
Preporucujem sledece....
prvo dijeta, najbolje je posavetovati se sa niutricionistom....
a onda kada je telesna masa delimicno redukovana obavezno otici kod kardiologa i proveriti stanje kardivaskularnog sistema, pa tek onda (ako kardiolog da sagasnost!!!) poceti sa ozbiljnijim fizickim vezbama!
Tako ce se eliminisati visak masti i vode iz organizma, sto ce reci da je redovno fizicko vezbanje(kombinovano sa uzimanjem velike kolicine vode i male kolicine soli) najbolji lek protiv celulita! Uz to se, onda moze kombinovati i neka anti-celulit masaza! Tada ce biti od koristi.... sada ne!

Pozdrav!
*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 10, 2006 8:42 pm

Post od * »

Mozete li preporuciti neki salon u kome se rade anticelulit masaze?
hothot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 11, 2006 9:08 am

Post od hothot »

jako dobar salon opremljen LPG, BODYCREATOR
*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 10, 2006 8:42 pm

Post od * »

Jesi li licno isprobala?Kakvi su rezultati?
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

ja sam uradila samo 3 ili 4 LPG tretmana + kapsula sa parom u spa centru. trebala sam min. 10 tretmana da uradim ali nisam imala vremena. mada... osetila sam i videla razliku i posle ova 3.

kod LPG tretmana je bitno da ti ni pod razno ne ostaju modrice. ako se stvore za vreme i posle tretmana znači da su nepravilno rađene 8)
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Da ne otvaram milionitu temu o celulitu...i ja ga imam i to u baš nezgodnom obliku, tzv. 'duplu guzu' - sloj sala tik ispod zadnjice koji se stapa sa njom i ima tipičnu 'narandžinu koru'. Suvenir nezdravog života u pubertetu i ranoj mladosti. :-P

Interesuje me da li neko ima ovakav problem i kako ga je rešavao.

Skupila sam nešto novca i sad se lomim između 10 tretmana LPG-a ili dve-tri serije masaža...
Odgovori