Imam 24 god,vadila sam krv,sve ok samo SE 34 (5-15 za zene) i mnogo bakterija u mokraci,urinokultura sam uradila i sterilna je,sto mi nije prvi put uopste,uvek je sterilna ,jer sam pre mesec dana isto imala SE 25 i radila urinokulturu i opet je bila sterilna popila nofocin a sad mi je doktorka dala ciprocinal 500 ...zanima me da li pesak moze da da ovu povisenu SE ili kamencici (nisam radila EHO urotrakta) jer me jednom u dva meseca bas gde su kanali pri zavrsetku mokrenja uzasno zaboli i kao da prodje neki kamencic ili pesak .Ja sada nemam nikakve simptome od strane besike ,nemam cest nagon za mokrenjem,pijem 2,5l prolom vode na dan jer se bavim i sportom pa dosta i trosim,ne pecka me nikad nije bilo krvi ..molim Vas da mi ukazete na pravilnu dijagnostiku ..ja sad nisam uzela ovaj ciprocinal sto mi je dala dr...jedino da dam urinokulturu negde drugde ..radila sam je na vma valjda su kompetentni ..
unapred hvala ..za odgovor..
urinokultura
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako je urinokultura sterilna onda znaci DA NEMAS BAKTERIJA U MOKRACI ! Mokraca je data nepravilno na pregled u onom obicnom nalazu urina pa se vidi kao da ima.
Nema potrebe za antibioticima !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ubrzana sedimentacija se ne desava zbog infekcije mokrace nikada ukoliko nije zahvacen i bubreg !
Ubrzana sedimentacija jeste znak nekog zapaljenja ali moze nastati i od obicnog pokvarenog zubal
Promenite lekara.
Nema potrebe za antibioticima !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ubrzana sedimentacija se ne desava zbog infekcije mokrace nikada ukoliko nije zahvacen i bubreg !
Ubrzana sedimentacija jeste znak nekog zapaljenja ali moze nastati i od obicnog pokvarenog zubal
Promenite lekara.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 17, 2007 2:36 pm