vratvratvrat

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
natalidj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 27, 2007 10:04 am

vratvratvrat

Post od natalidj »

Već dve godine imam problema sa vratom-snimak je pokazao početak okoštavanja vratne kičme a skolioza je vidljiva i bez snimanja. Tegobe koje osećam su takve da ponekad pomislim da imam neki tumor na mozgu obzirom da mi vrlo često "svićka" pred očima, naizmenično mi trnu i ruke i noge, a glavobolje nisu česte ni jake; počinju od ramena, pređu na vrat i onda mi bol prosto izlazi na jedno ili oba oka. Očno dno je čisto, svi krvni sudovi u oku su ok. Šta da radim?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Koliki je stepen skolioze? Uzmite miorelaksanse kao sto su Tetrazepam ili Lioresal. Jeste li bili na fizikalnoj terapiji? Je li radjen transkranijalni doppler?... Najbolje je poveriti se u ruke iskusnom i zainteresovanom lekaru...

Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori