Dobar reumatolog u BG-u - molim za preporuku!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
mali princ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 3:03 pm

Dobar reumatolog u BG-u - molim za preporuku!

Post od mali princ »

Da li mozete da mi preporucite nekog dobrog reumatologa u Beogradu?

Unapred hvala...
vesna025
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 13, 2006 2:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vesna025 »

Sta da ti kazem, nisam iz Beograda, ali sam ubedjena da dobrih reumatologa ,bar na Reumatoloskoj klinici u Beogradu,NEMA!
U to sam se uverila u oktobru mesecu prosle godine kada mi je majka lezala na toj klinici.Koliko su dobri govori i to da je nakon nepune tri nedelje lezanja tamo,prebacena hitno na Infektivnu kliniku, jer su je tamo totalno upropastili. Pozdrav i srecno!
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

odgovor za dobrog reumatologa u Bgd-u

Post od PIPICA »

Dobar reumatolog je Prof.dr Nemanja Damjanov sa istituta za reumatologiju inace radi i privatno u Bolnici Bel Medic na Vozdovcu(tel.3091000) tu ces doci brze do njega samo moras da zakazes.
vesna025
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 13, 2006 2:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od vesna025 »

Hvala ti na preporuci, kamo srece da sam to znala pre pet meseci, verujem da bi moja majka bila ziva.Ona je tad imala sepsu, koju nisu mogli da ustanove na tom institutu.Sve se zavrsilo tragicno!
Odgovori